MENÜ

Sınıfta kaldık!

Abone Ol Google News

Maça yine sönük ve dağınık başladık. İsviçre maçında adeta yokları oynayan ve hiç boş alan bulamayan Ramsey daha 10. dakika olmadan savunmamız arkasına sarkıp gole çok yaklaştı. Maalesef ilk yarı Ramsey sürekli savunmamızın arkasına sızmaya devam etti, biz ise ilk 20 dakika garip bir şekilde en güçlü yönleri hava topu kazanma becerileri olan Galler geri dörtlüsüne karşı degajla uzun oynamaya çalıştık. 22-42 arası en azından yerden oynamayı akıl edip oyunu dengeler gibi gözüksek de Ramsey’in sızmalarına ısrarla önlem almayınca skoru dengede tutamadık.

Haberin Devamı

En kötü Burak kullanımı

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlasak da oyunumuzu uzun süre değiştirmedik. Yerden savunma özellikleri havadan olduğu kadar güvenilir olmadığı için Tottenham’da banko stoper olmayı başaramayan ve yine yerden savunma zaafları olduğu için alt ligde oynayan Mepham’a karşı çok saçma bir şekilde sürekli havadan oynamaya ve kafayla arkaya top aşırmaya çalıştık. Üstelik bunu Burak Yılmaz ile yapmaya çalıştık. Şenol Güneş’in kariyerindeki en verimsiz Burak Yılmaz kullanımı oldu.

Haberin Devamı

İşte gerçek istatistik

Evet, neredeyse tüm oyuncularımız kulüp takımlarındakilerinden düşük seviyede performanslar sergiledi lakin Şenol hoca da maalesef EURO ve Dünya Kupası elemelerindeki teknik direktörlük performansının çok gerisinde kaldı. Hocanın analiz ekibi de fena sınıfta kaldı! Ne taktiksel, ne fizik-kondisyon, ne de mental açıdan hiç hazır değildik. Tabii İtalya, Galler ve İsviçre ile oynamadan önce Azerbaycan, Gine ve Moldova ile oynarsan ne kadar hazırlanabilirsin, o da başlı başına bir tartışma konusu. Turnuvadaki rakiplerine seni hazırlayacak seviyedeki rakipler yerine galibiyet sayımız mağlubiyet sayımızı geçsin istatistiğini kasarsak, resmi maçlarda 2’de 0 gerçek istatistiği böyle yüzümüze tokat gibi çarpar!

YORUM YAZ