MENÜ

Şimdilik tek transfer Avcı

Abone Ol Google News

Ezeli rakiplerin üst üste transferlerini açıklaması üzerine Beşiktaş’ta transfer beklentileri gündeme oturdu. Halen Tyler Boyd için kulübüyle görüşmeler sürerken Ankaragücü’nde çok iyi performans sergileyen Yeni Zelandalı oyuncu, bizzat teknik direktör Abdullah Avcı’nın ideal oyun planına da ‘cuk’ oturan bir isim. Zaten Beşiktaş’ta transfer gündeminin merkezine Abdullah Avcı’yı koyarak analiz yapmak en sağlıklısı olacak çünkü şu ana kadar Beşiktaş’ın tek resmi transferi de Abdullah Avcı.

Haberin Devamı

Boyd’un yanına kenar forvet

Henüz Beşiktaş’a imza atmadan önce görüşmelerde Ljajic’i ne kadar beğendiğini dile getiren Avcı, A planında Llajic’i merkez ofansif orta sahada eski tabirle 10 numara olarak kullanma niyetinde, tabii ki gerekirse zaman zaman sol önde de iş yapabilecek bir oyuncu Llajic. Ancak Avcı’nın Boyd artı mümkünse bir kenar forvet daha ısrarının altında kafasındaki 4-3-3’te Lens ve Quaresma’dan daha uyumlu kanatlarla çalışma niyeti var.

Hoca da biliyor

Avcı’nın ideal 4-3-3’ünde sol stoper ve sol içte sol ayaklı oyuncuları tercih ettiği hepimizin malumu. Sol iç meselesi mali açıdan biraz da Medel’in durumuna bağlı. Mali durum nedeniyle sayısal olarak çok transfer yapılamayacağını bilen Avcı diğer yandan Başakşehir’de Mahmut, Mert, İrfancan ve Visca üzerinde uyguladığı bireysel oyuncu gelişimi metodunu Beşiktaş’ta uygulamak niyetinde.

Haberin Devamı

İnce eleyip sık dokudu

Bunun için tesislere antrenman kamera-kayıt sistemini getirdi ve fizyoterapiden beslenmeye, tek tek programlar hazırladı. Ayrıca Beşiktaş altyapısını A Takım lehine daha verimli hale getirmek için Fulya’dan Nevzat Demir’e taşınmayı hızlandırdı. Saha zeminleri tadilata girerken Alpay, Erdem, Rıdvan, Erdoğan gibi gençlere de kamp için hazır olmaları talimatını verdi.

YORUM YAZ