MENÜ

Rodrigues şov

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray, şampiyon olmak isteyen her takımın yapması gerekeni yaptı: İç sahada taraftarından aldığı enerjiyi gole çevirerek başladı. %99 oranda Rodrigues’in patlayıcı dripling maharetlerinin eseri olarak boş kaleye iki gol attı. Sadece Fatih Terim değil, aklı başında her teknik direktör, en çok boş kaleye atılan gollerden mutlu olur. Çünkü boş kaleye gol atmak demek rakibin kolektif açıdan hiçbir çaresinin kalmaması demek.

Rakibinden daha güçlü bir takımın hocası gol atınca takımını geriye çekmez, frene bastırmaz. İlk yarıda Sarı-Kırmızılılar 2-0’dan sonra bu açıdan da futbolun doğrusunu sahaya yansıtarak skor 0-0’mış gibi ofansif oynamaya devam etti. Fatih Terim 2. yarıda daha fazla golün gelmemesinden memnun olmasa da o gollerin haftaya İzmir’de resmi şampiyonluğu getirmesini tercih edecektir.

Gecenin sorusu

Erken goller Türkiye liginde şampiyonluğun bug’ı değil mi? Bunu en iyi bilenlerin başında GS armasıyla 800. maçına çıkan Fatih Terim gelmiyor mu?

Maçın starı

Rodrigues zaten arı gibi hızlı ve etkili dripling yapabilen bir oyuncuydu. Tudor’un takıma kazandırdığı Rodrigues’i Terim sürekli bal yapan arıya dönüştürdü.

Maçın olayı

Galatasaray taraftarının ironik “Taraftarız biz, çekeriz cefa, Aziz Yıldırım Başkan bizi bırakma” tezahüratı.

Kısa mesaj

Teknik adam su gibi olmalı, girdiği şişenin şeklini almalı.

YORUM YAZ