MENÜ

Reset, hemen şimdi!

Abone Ol Google News

Bir kere ters gitmesin insanın işi, muhallebi yerken kırılır dişi! Sezonun en erken sakatlığı da Beşiktaş’a denk geldi. Hem de son maçlarda ‘Tünelin sonundaki ışık’ gibi parlayan Dorukhan’a denk geldi. Be∫ikta∫ ilk yarının kalanında sevenlerini kapkaranlık bir tünele soktu! Kasımpa∫a’nın attığı ilk golde Sadiku iyi vurdu ama vuruş öncesi Gökhan Gönül adeta tersine asist yaptı. Yönetimin, teknik heyetin üst üste hataları derken Beşiktaş’ta kolektif bünye o kadar zayıfladı ki saha içinde kötü oyun bulaşıcı bir hastalığa dönüştü. İkinci yarıda kısa süre de olsa hasta yatağından kalkmak için mücadele etmeye başlayan bir Beşiktaş izledik. Pektemek mücadelesini golle taçlandırdı. Ancak maçın kalanında salt mücadele yetmedi çünkü Beşiktaş’ın kolektif, fizik kondisyon ve teknik kalitesi yetmedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Şenol hoca neden maça üç defansif orta saha ile başlayıp 2. dakikadaki sakatlıktan sonra Babel’i sokup 4-2-3- 1’e döndü? Babel’in 85 dakika oynayacak hali var da 5 dakika fazlası olan 90 dakikalık mı yok?

Haberin Devamı

Maçın starı

Diagne mevcut lig ortalamasının ne kadar üstünde kalitede olduğunu bir kez daha gösterdi.

Maçın olayı

Diagne’nin VAR ile iptal edilen golünde sarısının sayılması. Evet kural saçma ama böyle. Mustafa hocanın bakışındaki gibi: Üst üste iki kez maskeden kart görüp cezalı duruma düşülür mü?

Kısa mesaj

1 yılda Beşiktaş’ı bu kadar berbat kalite erozyonuna uğratan yönetimi, hocası, oyuncu grubu hepsi resetlenmeli!

YORUM YAZ