MENÜ

Paralar nerede?

Abone Ol Google News

Son zamanlarda Galatasaray’ın haklı olarak en fazla övülen oyun özelliği total hareketliliğiydi. Karagümrük deplasmanının ilk yarısında ise Galatasaray yeterince hareketli değildi ve oyunu birbirini tamamlayan cinsten bir 'total'lik arz etmiyordu. Bunun sebeplerinden birisi sol kanadının komple aksamasıydı: Saracchi belki sakatlığını atlatmış ama sakatlığının olumsuz etkisini üzerinden atamamış. Önündeki Emre Akbaba da aksayınca Galatasaray ilk yarıda adeta tek kanatla uçmaya çalıştı, olmadı. Karagümrük’ün topu oyuna ısrarla uzun sokmasıyla Galatasaray tam saha preste top kaparak ortadan direkt hücum geliştirme imkânı da pek bulamadı. Böylece bu sezon ligde ilk kez bir ilk 45 dakikayı isabetli şut çekemeden tamamladı. 2. yarıya ise Galatasaray iki bekinin aynı anda adam kaçırdığı pozisyonda gol yiyerek başladı. 64’te Fatih hoca sol kanadını tamamen değiştirdi ama 5 dakika sonra oyundan atıldı. Şenol hocanın Vato ile Mevlüt gibi iki kontracıyı oyuna sürmesi ise maçı kazandıran hamle oldu!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Hakem, Fatih hocayı haklı ya da haksız şekilde kırmızı kartla atmamış olsa yine de 90+4’teki penaltıyı verir miydi?

Maçın starı

İzmir’in Türk futboluna Çağlar ve Cenk Özkaçar’dan sonra kazandırdığı bir başka yetenekli stoper de Fatih Kuruçuk. 22 yaşındaki Göztepe altyapısı mahsulü Fatih, Diagne’yi çok iyi durdurdu.

Maçın olayı

Santradan hemen sonra her iki takım oyuncularının yayıncı kuruluş paraları ödemediği gerekçesiyle kısa süre yaptıkları 'top'suz grev. Yayıncı, 'TFF’ye ödedim' diyor, kulüpler ödenmedi diyor. Peki, TFF bu paralar nerede?

Kısa mesaj

Bizim ülkede görev yapan bazı hakemler, San Marino ve Cebelitarık arasında oynanan bir dostluk maçında kavga çıkmasına sebep olabilecek kadar sinir bozucular. Davalarda ödeyecek param olmadığı için bu kadarını yazabiliyorum!

YORUM YAZ