MENÜ

Ligimizin üstünde bir yıldız

Abone Ol Google News

Sakatlık yaşamayan bir Sturridge için ‘Form geçici, klas kalıcıdır’ sözü geçerlidir. Sturridge, dribbling, şut, gol pozisyonuna girme ve son vuruş yetenekleri ile Türkiye lig ortalamasının üstünde bir oyuncu. Sakatlıkların da etkisi ile son yıllarda Liverpool’da az forma şansı bulabildi. Yine de geçen sezon aldığı kısıtlı sürede bile yaptığı katkı ile klasını ve Klopp’un neden onu kadroda tuttuğunu gösterdi.

Haberin Devamı

Altın çağı Suarez’le...

Trabzonspor zaman zaman Sörtloth ve Ekuban ikilisi ile oynuyor. Ekuban şu anda fiziksel olarak Sturridge’in önünde olsa da fizik kondisyon seviyesi restore edilmiş bir Sturridge, Sörloth’la daha da verimli bir ikili oluşturabilir. Sturridge’in altın çağını Suarez’le beraber çift forvet oynadığı zaman yaşadığını unutmamak gerek.

Kolbastıya figür ekler!

En çok o dönemde gördüğümüz, en popüler bilgisayar oyunlarında bile dahi model alınan gol sevinci çok sempatikti. Zaten daha Trabzonspor forması giymeden, Trabzonsporlu gençler bu gol sevincini tekrarlamaya başladılar. Bir de Sturridge, Trabzon’a uyum sağlayıp, gollerine başlarsa kolbastı figürlerine yeni bir boyut ekleyebilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ