MENÜ

Koyverme, oyver!

Abone Ol Google News

İnsanların dilinde tüy, kaleminde mürekkep bitti: Bu takımın Cenk gittikten sonra Burak Yılmaz gelene kadar büyük bir gol sorunu vardı. Yaşı ve sakatlık karnesi de göz önünde bulundurularak mutlaka Burak’a alternatif olabilecek kaliteli bir santrfor alınmalıydı! İyi bir alternatif santrfor almayıp maaşların zamanında ödenmesi sorununu da çözemeyenler halen, “Geçmişi boş verelim, geleceğin başkanı seçilecek” diyerek kaçtıklarını zannediyorlar. Dürüst insanlar için gerçeklerin ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu vardır yani geçmişten ne kadar kaçabilirsiniz ki? Gerçek yüzünüze mutlaka çarpar: Dün gece Beşiktaş kendisinden daha beter mali sorunlarla uğraşan Ankaragücü karşısında, rakibi 10 kişi kaldığında bile baskı kuramadı. Yakaladığı gol pozisyonlarında oyuncuların bitiricilik kalitesi eksiklikleri herkesin yüzüne çarptı. Bu mevcut kadronun Abdullah Avcı’nın idealindeki oyunu oynayabilmesi imkânsızdı, lakin Ankara’daki gibi başka türlü oynayıp Beşiktaş seviyesinde sonuçlar alması da şu an itibarıyla çok zor gözüküyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Ankara deplasmanındaki yetersiz oyundan sonra yeni yönetimin seçileceği kongreye en az 13 bin üye gelmezse birden fazla soru ortaya çıkar? Bu üyeler gerçekten varlar mı yoksa bu durumdan rahatsız olup gelmezlerse Beşiktaşlı değiller mi?

Maçın starı

Kulusic yıllardır Ankara’da verilen görevi yapıyor. Sahanın belki en yetenekli 5 oyuncusundan birisi değil ama iyi performansa dönüşmeyen yetenek sadece masraftan ibaret!

Maçın olayı

86. dakikada, 10 kişi kalan Ankaragücü’nün tam saha pres yapıp Beşiktaş’ı önce çıkarmaması, sonra da ofsayt tuzağına düşürmesi. Ayrıca 90 artılarda halen Beşiktaş 3-0 öndeymiş gibi oyuncuların ağır çekim yan pas yapması da başlı başına olay!

Kısa mesaj

Konumu tarafsız kalması gereken medya mensupları haricindeki Beşiktaş kongre üyeleri, bugün gidip kime olursa olsun oy vermezsen bu sıkıntı zor biter!

YORUM YAZ