MENÜ

Kontrolsüz hırs

Abone Ol Google News

Galatasaray bir süredir rakip auttan oyuna başlarken tam saha presi ve akan oyunda top rakibe geçer geçmez topu hızlıca geri kazanmak için karşı presi çok etkili yapıyor. Dün gece Antalyaspor karşısında da bunları ilk 45’te çok etkili yaptı. 44. dakikada Galatasaray yüzde 68’lik baskın bir oranda topa sahip olmuştu ancak gol bulamadı. Bunun sebeplerinden bir tanesi çok çalışsa da Oğulcan’ın otobüs çekmiş rakiplere karşı dar alan santrforculuk deneyiminin fazla olmamasıydı. Yine Donk iyi oynasa da, Galatasaray Taylan’ın topu kazanır kazanmaz sergilediği hızlı oyun kuruculuk meziyetlerini de ilk 45’te aradı. Galatasaray ikinci yarıya teorik açıdan doğru bir değişiklikle başladı. Ancak pratikte Emre Kılınç’ın kontrolsüz hırsı sonucu gördüğü kırmızı kart, tüm planları suya düşürdü. Antalyaspor halen Hatayspor hezimetinin etkisinde, ilk yarı kale önüne otobüs çekti. 11’e 10 fazla kişiyle oynarken bile sadece kontratakla hücum edebildi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bu Falcao’nun hali ne olacak? Fizik kondisyon-sakatlık karnesi nedeniyle Falcao üzerine değil A planı kurmak dün geceki gibi B planı bile kurmak çok zor.

Haberin Devamı

Maçın starı

Arda Turan her hafta oyundaki etkisini yükseltiyor. Dün gece özellikle dar alanda çok etkiliydi. Kaleci Boffin ve stoper Naldo, Antalyaspor’un en iyileriydi.

Maçın olayı

Emre Kılınç’ın gördüğü direkt kırmızı kart tam da “Kontrolsüz hırs, hırs değil takıma zarardır” cinsinden bir hatanın sonucu. İkinci yarıda Galatasaray eksilmese sabırla hücum ederek maçı kazanabilecek kadar iyi başlamıştı.

Kısa mesaj

Sevgili Omar, çok geçmiş olsun. Sen hem iyi bir oyuncu, hem de çok iyi bir babasın, bunu da atlatıp önce ailene sonra da mesleğine bir an önce kavuşman dileğiyle...

YORUM YAZ