MENÜ

Kaos büyüyor

Abone Ol Google News

2019’un ilk 5 ayında Beşiktaş’ın en iyileri Ljajiç, Burak Yılmaz, Dorukhan, Güven ve Vida’ydı. Dün gece Burak yokken en verimli pozisyonu santrfor arkası olan Güven zoraki tek santrforda çaresiz kaldı. 18. dakikada Güven 5’li Wolves savunması karşısında topla buluştuğunda en yakın takım arkadaşı Güven’e enlemesine 40 metre, boylamasına 20 metre uzaklıktaydı. Güven sakatlanıp çıktıktan sonra giren Umut daha çalışkan olsa da son tercihlerinde yetersiz kaldı. Burak’a gerçek bir santrforu alternatifi almamak yönetim hanesine eksi yazar ama Ljajiç, Dorukhan, Güven ve son anda Boly’i kaçıran Vida’nın bu kadar verimsiz oynamasının vebali Abdullah Avcı’ya yazar. İkisinin toplamdaki hataları sonucu Beşiktaş maçı ileri 3’lüsünde yedek sağ bek olarak gelen Douglas, sezona sol bekte başlayan Caner ve santrforda Umut’la tamamladı. Zaten Beşiktaş rakip kaleye set oyununda az gidebiliyor, bari alternatif bir hücum planı geliştir! O da yok, 60-80 arasındaki göreceli olumlu oyuna yazık oldu. Taraftara ise çok yazık oldu!

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sarpsborg maçından beri süper olmasa da Lens ilk defa Beşiktaş’taki ortalama performansının üstünde oynuyordu, neden oyundan alındı? Yerine sağ öne kaydırılan Douglas’ın geriye çalım atarken kaptırdığı top hazır olmadığının kanıtı değil mi?

Maçın starı

Ruben Neves çok iyi bir derin oyun kurucu, daha da iyi takımlarda oynamayı hak ediyor.

Maçın olayı

Beşiktaş taraftarının maç sonu Avcı’yı protesto etmesi. Abdullah hocayı sever, sayarım ama 9 maçta sadece 1 galibiyet Beşiktaş’ta kabul edilemez başarısız bir teknik direktörlük performansı!

Kısa mesaj

Beşiktaş'taki bu kaos, teknik direktör hatalarından da kaynaklanıyor. Ancak öncelikle kongrede herkes egoları kenara bırakıp bir nevi ‘milli birlik hükümeti’ tarzı yeni bir yönetim kurulmalı yoksa kaos daha da büyüyebilir.

YORUM YAZ