MENÜ

Hocam, genel averaj?

Abone Ol Google News

Yusuf, Kerem ve Orkun sahadayken Enes’e penaltı attırmanın mantığı nedir? Cebelitarık kalecisi Celoeing milli takım formasıyla ilk kez penaltı kurtarsın diye mi? Avrupa 3.sü olmayı başaran Kadınlar Voleybol Milli Takımımız’dan sonra, son 2 eleme maçında 2 farklı öne geçip, puan kaptıran ve yazın EURO 2020’de 0 çeken Erkekler Futbol Milli Takımımız’ı izlemek kolay olmayacaktı! Lakin Cebelitarık karşısında ilk yarıda sadece Kaan Ayhan’ın uzun topları ve Efecan’ın ortalarıyla gol aramak iyice zorladı.

Haberin Devamı

Cebelitarık’a karşı ilk 45’te gol atamayan son takım hangisi olabilir? San Marino? Letonya? Başka da kesin vardır, yarın mail atarsınız bana ama pardon, biz Hollanda ve Norveç’i yendikten sonra Letonya’ya karşı 3-1 öne geçip puan vermiş bir takımız! Neyse ki 43’te Cebelitarık’tan golü yemedik, o da bir şey! 2. yarı golle başlarız artık derken, golü yememizi sağ olsun kale direği engelledi de bu yazıyı yazdığım laptopu kırmadım! Cebelitarık grupta ilk kez bir rakibe karşı bu kadar tehlikeli şut fırsatları bulduktan sonra, neyse ki Halil sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Verkaçı başlatan pası ve sonrasında gol vuruşu öncesi ilk top kontrolü tam da Hollanda altyapısı ürünü olduğunu vurgulayan cinstendi. Hollanda demişken, biz Cebelitarık’a karşı zorlanırken onlar bir önceki maç takıldığımız Karadağ’a karşı gol olup yağdılar, ne de olsa maalesef teknik direktörleri Frank De Boer değil, Louis Van Gaal başlarında artık. Yani gruptan çıkmak için genel averaj belirleyici olabilir. Buna rağmen nedense biz 2-0’ı bulduktan sonra forvet Kerem’i çıkartıp stoper Merih’i oyuna aldık, stoper Kaan Ayhan’ı defansif orta sahaya çektik.

YORUM YAZ