MENÜ

Hem kuramıyor, hem kıramıyor

Abone Ol Google News

İlk yarıda Ozan Kabak, iki kritik kademe-müdahale yaptı. 2. yarıda ise yine bekinin kademesine girmeye çalışırken penaltıya sebep oldu. Zaten ikinci yarının başında Muslera harika reflekslerinden birini sergilemese, Sarı- Kırmızılılar ikinci golü daha önceden yiyecekti. Sürekli stoper ve kaleci performanslarının ön plana çıkması, Galatasaray’da takımın orta saha ve hücum gücünün ne kadar azaldığının da göstergelerinden birisi. Belhanda da oyundan çıkmak zorunda kalınca Fatih hoca sahaya yine bir stoper olan Ahmet’i sürdü. Stoperde başlattığı Donk’u orta sahaya kaydırdı. Ancak bu da Galatasaray’ın ortadan gelişen pozisyonda gol yemesini engelleyemedi. Galatasaray ikinci golü de ortadan gelişen pozisyonda savunma arkasına atılan top neticesinde oluşan penaltıdan yedi. Schalke de bu Galatasaray savunması arkasına atılan toplarla bir sürü gol pozisyonuna girmişti. Bunun baş sebebi Galatasaray orta sahasının oyun kuramadığı kadar rakibin oyununu da ‘kıramaması’.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Santrforsuzluk nedeniyle ileride top tutulamadığı zaman en azından orta sahanın merkezinin topu ve oyunu tutmaya çalışması gerekmez mi? Yoksa Galatasaray bu tip goller yemeye devam eder.

Haberin Devamı

Maçın starı

Boutaib çok çalıştı, duvar oldu, pres yaptı, asist yaptı bir de üstüne sonlarda ekstra stoper katkısı verdi.

Maçın olayı

Mariano’nun faul yapmadan sarı kart görmesi. Tabii en çarpıcı olan Halis Özkahya’nın bu hatayı belki de 10. kez yapması.

Kısa mesaj

Penaltıya sebep tüm fatura Ozan’a çıkmamalı. Ozan’ın yarısı kadar katkı veremeyenler asıl sorun.

YORUM YAZ