MENÜ

Hem atamaz hem de tutamazsan

Abone Ol Google News

Galatasaray ilk yarıda 8 şut attı, 4 net gol pozisyonuna girdi. Bu Devler Ligi’nde son 4’e kalabilen takımların ortalama hücum istatistiği. Lakin Galatasaray, Çarşamba gecesi maçlarında gerçek santrforu olmadan sahaya çıkan tek takım. Misal ilk yarıdaki 4 net pozisyonunun ikisinde Gomis veya yetenek olarak muadili net bir santrfor olsa Galatasaray daha ilk yarıdan 3 puanı getirecek golleri çoktan atabilirdi. Evet, Şampiyonlar Ligi’nin yaşayan efsanesi Casillas, Altın Çağı olan 2010 yazındaki acayip kurtarışlardan nostaljik esintiler sergiledi. Fakat Galatasaray’da gol pozisyonlarına girenler de daha etkili vuruşlar yapmalıydılar. “Atamayana atarlar” derler ya Galatasaray’ın yediği goldeki kadar rakibin en iyi kafa vuruşu yapabilen oyuncusu Marega’yı o kadar boş bırakırsan pozisyona giremeyene bile gol atarlar maalesef!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Gomis satılmak zorunda mıydı? Eğer öyleyse, transfer listesinde alternatif olarak Modeste dışında Gomis’in muadili ikinci bir golcü yok muydu?

Maçın starı

Casillas, ‘Form geçici klas kalıcıdır’ın eldiven giymiş versiyonuydu.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Casillas, Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez forma giydiğinde daha doğmamış olan Yunus’un bizzat Casillas tarafından teselli edilmesi.

Kısa mesaj

Genç kuşağın en iyi yorumcularından Uğur Karakullukçu’yu son bir kez de buradan tekrar ediyorum: Belhanda’nın avukatı olduğun hiçbir davayı kazanamazsın!

YORUM YAZ