MENÜ

GOLAZO!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe maça aslında iyi bir başlangıç yaptı. Deniz’in usta işi frikik golünden önce de oyun inisiyatifini alan ve tempoyu kendi lehine ayarlayan taraftı. Ancak bir kez daha duran toptan saçmasapan bir gol yedi. Sezon öncesi Sivas ile oynanan hazırlık maçından beri duran toplardan hava topu savunmasında açık veriyor. Hele Serdar olmayınca ekstra açık veriyor! Dün gece Rizespor karşısında bu tip yüksek ortalarda tehlikeleri gerçekten savuran genelde santrfor Muriç oldu. 2. yarının ilk 15 dakikasında tam üç kez Muriç, Zanka’nın yapması gerekeni yaparak hava kuvvetleri komutanlığını defansif olarak da ilan etti. Ancak yetmez, Ersun hocanın bu pozisyonlar için ekstra önlem aldırması, belki de eldekilerden daha iyi aldırması gerekiyor. Maçın bir diğer boyutu yine hakemdi: Halil Umut Meler, en başta işini severek yapan, kimseye yaranmaya çalışmayan umut vaat eden bir hakemdi. MHK-TFF ortak yapımı hakem öğütme makinesi maalesef onu da geriletmiş: Muriç’e ve Melnjak’a yapılan penaltı olmalıydı, Oğulcan da sarıdan önce kırmızı görmeliydi!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Hem İskandinav hem siyah olmanın atletik avantajını bünyesinde bulunduran, Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Premier Lig tecrübesi olan Zanka Fenerbahçe’nin yediği golde nasıl o kafa topuna o kadar savruk ve etkisiz çıkabilir? Bir aydır tanınmaz halde Zanka!

Maçın starı

Deniz Türüç, önce Sivas deplasmanında oyuna girip iyi etki yaptı, ardından iki maç üst üste ilk 11’de başlayıp fabrika yetenek ayarlarına dönmeye başladı. Frikik golü çok iyiydi, genel olarak performansı da hem teknik hem de fiziksel açıdan iyiydi.

Maçın olayı

Jailson, Rio sahillerinden vurdu Rize kalesinde gol oldu. Tam bir Güney Amerika “golazo”su. Hız ile kavisin muazzam harmanı bir füze golü!

Kısa mesaj

Dirar iyi oynasa da Fenerbahçe şampiyonluk şansını artırmak için yarın sabah ilk iş solak, iyi orta yapabilen mümkünse gol katkısı da verebilen, doğal mevkisi sol bek olan bir oyuncu bulmalı. Bütçe varsa gerçekten iyi bir stoper de alırs aeli dahada güçlenir.

YORUM YAZ