MENÜ

Giuliano varsa sorun yok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe ilk düdükten itibaren önde tam saha prese başladı. Arkada da ofsayt taktiğiyle rakibin oyun alanını maksimum daraltma planını sahaya yansıttı. Ancak Fenerbahçe topu ayağına aldığında pas temposunu yükseltemeyince kendi oynama alanını da ilk yarıda bir süre daralttı. Lakin iki takım arasındaki bireysel kalite farkı ilk yarının skorunu belirledi. Kameni iki karşı karşıya pozisyonda Espanyol-Barcelona derbilerindeki klas kaleciliğinden örnekler sergiledi. Rakip kale önünde de Giuliano top tekniği şovu sergiledi. Derslik hareketler Maçı 1-0’a getiren pozisyonda Giuliano’nun kontrolü, çalımı, çalım sonrası plase hızı hepsi birbirinden klastı. 2. golde de Giuliano’dan asistin asisti dersi izledik. 2. yarıda ilk yarıya göre daha iyi oynayan bir Fenerbahçe vardı. Maçı erkenden kopardığı için derbi öncesindeki maçın son çeyreğini aktif dinlenmeyle geçirdi.

Gecenin sorusu

Fenerbahçe’de Skrtel yokken rakip kim olursa olsun savunma hattı hava toplarında çok zorlanıyor. Skrtel olmadıkça bu böyle mi devam edecek

Maçın starı

Giuliano, bu haftaya kadar Fenerbahçe’yi şampiyonluk yarışında tutan isimdi. Dün gece de şampiyonluk şansını yükselten isim oldu. Top tekniği ve oyun vizyonu lig ortalamasının çok üstünde.

Maçın olayı

Valbuena’nın 90 dakika sahada kalması. Bunun Beşiktaş derbisi ilk 11 tercihini nasıl etkileyeceğini herkes gibi ben de merak ediyorum.

Kısa mesaj

Fenerbahçe savunmada hava topları karşılama hataları hariç derbiye hazır gözüküyor.

YORUM YAZ