MENÜ

Gelecek sezonu planla

Abone Ol Google News

Emre, aslında kumaşı iyi bir kaleci. Talihsizliği ilk maçının kara kışa denk gelmesi ve Ersin’in sürekli gelişip Beşiktaş kalesindeki çıtayı yükseltmesi. Ersin, pandemi döneminde, tribünler boşken, baskısız ve beklentilerin düşük olduğu dönemde kaleye geçmeye başlamıştı. Ersin’den önceki zaten yanlış meslek tercihi yapmış bir zattı. Yine de Emre’den daha iyi baraj kurdurmasını beklerdim. Rakipte direkt kaleye vurabilecek oyuncular varken dört kişilik baraj olmaz, minimum 5 kişilik barajın yanına sızan rakipler kadar da kademeye oyuncu yerleştirilir. Beşiktaş’ın baraj hatasını Saba çok iyi değerlendirdi. Bu zeminde zaten dengeli, istikrarlı bir pas oyunu oynamak imkansız. O yüzden öne geçince skoru korumak için ekstra mücadele ve minimum hata gerekli.

Haberin Devamı

Emirhan’a sıra gelmedi!

Zemin bahane edilebilir ama Güven güneşli havada da, yağmur çamurda karda da hayal kırıklığına uğratıyor. Neden çünkü Güven’in fabrika ayarları, fundemental tekniği Türkiye Ligi ortalamasının üstünde yani bana hayal ettiriyor, beklentilere sokuyor. Misal Kenan Karaman beni hiç hayal kırıklığına uğratmıyor Güven uğratıyor, üzüyor. Bu kez Leverkusen’da yetiştiği orjinal yerinde merkezde santrfor arkasında ikinci forvet rolündeydi. Orada Emirhan’a neden halen sıra gelmedi, ne zaman gelecek çok merak ediyorum.

Haberin Devamı

Daha iyileri alınmalı

Batshuayi çok iyi bir vuruşla gol attı ancak maçın kalanında çok daha kolay vuruşları yapamadı. Beşiktaş’ın bir an önce bir dahaki sezonki teknik direktörünü belirleyip onunla istişare halinde yeni, daha dengeli, daha güçlü bir kadro kurmaya başlaması gerekiyor. Kalede Ersin, beklerde Rosier ve Rıdvan, orta sahada Josef ve Gedson, ileride Ghezzal ve NKoudou. Kalan 4 mevkiye mutlaka çok daha iyileri bulunmalı, alınmalı.

YORUM YAZ