MENÜ

Emre döndü, Fenerbahçe döndü

Abone Ol Google News

Emre Belözoğlu’nun dönüşü, Max Kruse ve Vedat’ın gelişi ile geçen sezondan çok daha iyi bir Fenerbahçe takım hücumu izleyeceğimiz, ertesi sabah güneşin doğacağı kadar aşikârdı. Soru işareti ise transferlerde geç kalındığı için takım savunması ve hücumdan savunmaya dönüşlerdeydi. Gazişehir karşısında bu soru işaretinin soruna dönüşmesini engelleyen iki ana faktör ‘restore edilmiş’ Ozan Tufan ve Sumudica’nın 15 yeni transferli kadrosundan çıkardığı çorba ilk 11 oldu. Ozan Alanya’da geçirdiği Sergen Yalçın teknik restorasyonundan sonra bu yaz da Yanal döneminde fiziksel restorasyonuna başarıyla devam etti. Emre gibi bir liderin yanında oynaması da, Ozan’ın en büyük avantajı. Jailson stoperde iyi oynadı ancak yine de bir sol stoper en azından kadro derinliği açısından şart. Bu sol stoper, Hasan Ali dönene kadar sol bek de oynayabilecek özelliklerde olursa sanki en mantıklısı olur.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ayhan Akman, sezon başlamadan istifa etmekte haksız mıymış? Bir de VAR ülkemizde de İngiltere Premier Lig’deki gibi uygulansa olmaz mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Emre 73’e kadar oyunu bizzat yazmış kadar kendinden emin şekilde okudu, dikte etti, tempoyu Fenerbahçe lehine belirledi.

Maçın olayı

İlk yarıda hakemin 3 penaltı kararı vermesi olay oldu. İlki tartışmaya açık olsa da diğer ikisi dünyanın her yerinde penaltı.

Kısa mesaj

İlk maç için oyun ve skor gayet iyi ancak Fenerbahçe’nin şampiyonlukta daha iddialı olması için transferler daha geçe bırakılmamalı.

YORUM YAZ