MENÜ

Ciğerci'yi Altay kurtardı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’de derbiden sonra en çok merak edilen, Hatayspor maçındaki ofansif sıkıntıların tekerrür edip etmeyeceğiydi. Sosa sahadayken, Hatayspor maçına oranla Fenerbahçe çok büyük sıkıntı çekmese de yine de ofansif üretim seviyesi tam beklenen seviyede de değildi. Sosa’nın yanı sıra özellikle ilk yarıda Fenerbahçe’nin bir ekstra oyun kurucusu daha vardı: 12. dakikada Erol Bulut’un üst üste Türkçe ve İngilizce olarak haykırdığı “Adam adama basın!” talimatı yani Fenerbahçe öne geçene kadar karşı presi gayet iyi yaptı. Golü ise Caner’in bireysel duran top kullanma becerisi ve Samatta’nın fırsatçılığı sayesinde buldu. Belki de artık transferler tamamlanınca 2. golde olduğu gibi durmayan toplarda da Fenerbahçe’yi daha üretken göreceğiz. Eğer Perotti sakatlık sorunları yaşamazsa Sosa-Samatta gol ortaklığı Fenerbahçe lehine genişler. Lakin Erol hocanın Sosa-Ciğerci değişikliğindeki hatasından ders çıkarıp tekrarlamaması da şart.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Balotelli’nin meşhur “Why Always Me?” tişörtü vardı. Ben de Erol hocaya “Why Always Ciğerci?” diye sormak istiyorum. Neden hep Sosa yokken de 11’de Ciğerci’yi ve dünkü gibi Sosa çıkarken de yine Ciğerci’yi düşünüyor?

Haberin Devamı

Maçın starı

74’e kadar bulduğunu yazan, vurduğu gol olan Samatta ve onu durmayan toplarda en iyi besleyen Sosa maçın yıldızlarıydı. Ancak Altay son 16+5’te tek başına 3 puanı kurtardı. 1-0’ken 42’deki kritik kurtarışının da farkıyla Altay maçın starı

Maçın olayı

Erol hocanın Sosa-Ciğerci değişikliği!

Kısa mesaj

Erol Bulut’un A planı gayet başarılıydı. Ancak Erol hoca 2-0’ı bulduktan kısa süre sonra Sosa’yı oyundan almak zorunda bile olsa yerine kesinlikle Ciğerci gibi çalışkan ama topla ilişkisi kötü bir orta sahayı sahaya sürmemeliydi! Hocanın 74 dakikalık doğrularını adeta çöpe atabilecek olan bu büyük hatasını Altay adeta son anda çöpten çıkardı.

YORUM YAZ