MENÜ

Büyük geri dönüş ve düşüş

Abone Ol Google News

İlk gol öncesi Vida’nın asist öncesi göğüs kontrolü klastı. Gökhan Gönül’ün yıllarca ekmeğini yediği takıma attığı golden sonra abartılı sevinmekten kendini sakınması daha da klastı. Hasan Ali’nin telaşlı müdahalesinde Gökhan Gönül penaltıyı kazandırırken Burak da son derece soğukkanlı bir vuruşla penaltıyı gole çevirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ilk yarının sonuna doğru biraz toparlanırken devrenin son dakikasında Sadık-Tolgay ortak yapımı hatada kaptırılan topta farka 3’e çıktı: Kagawa klas bir asist yaparken Burak bir kez daha son vuruşta yetenek ve soğukkanlılığını ustaca harmanladı. İlk yarıda Fenerbahçe ne kadar kötüyse ikinci yarıda o kadar iyiydi. Ersun Yanal’ın oyuncu değişiklikleri maçın kaderini kökünden değiştirdi. Zajc’ın golüyle devreye başlayan Fenerbahçe önce Valbuena’nın duran top ustalığı sonucu sonra da Hasan Ali’nin müthiş golüyle büyük bir geri dönüşe imza attı.

Gecenin sorusu

3-0 öne geçip maç vermenin sorumluluğunu Beşiktaş’ta kim üstlenecek?

Maçın starı

Oyuncu değişiklikleriyle büyük geri dönüşün mimarı olan Ersun Yanal.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Hasan Ali’nin muhteşem şutuyla attığı gol.

Kısa mesaj

Fenerbahçe sezonun kalanında ikinci yarıdaki oyununu tekrarlarsa rahat eder. Beşiktaş için bir puan kaybından daha çok büyük bir kayıp.

YORUM YAZ