MENÜ

Bir defolun da futbol yazalım!

Abone Ol Google News

O gün Kadıköy’de maç varsa, benim mahallede en az 10 futbol sorusu cevaplamadan bir ekmek bile alabilmem, Bahattin Şimşek’in iyi bir hakem olmasından bile daha zor! Bilakis maç öncesi bana yöneltilen futbol sorularının yarısından fazlası maçın hakemi ile ilgiliydi. Fanatik Fenerbahçeli fırıncı arkadaş haklı olarak Bahattin Şimşek’in hakem standartından şüpheleniyordu. Kendisine kısaca “Kimi yakar bilemem ama Bahattin Şimşek’in bu gece hatasız bir maç yönetmesi senin müzik sektörüne girip ikinci Zeki Müren olman kadar zor” dediğimde hep beraber güldük. Aslında Türk futbolu olarak ağlanacak halimize gülüyoruz: Kimse haklı olarak Türkiye Ligi’ndeki hakemlere güvenmiyor, Bahattin Şimşek gibiler bu güvensizliği artırıyor: Gustavo’ya çıkarmadığı kırmızı kart, Fenerbahçe’ye vermediği penaltı, Skrtel’in yaptığı faulde Rafael’e önce sarı sonra kırmızı göstermesi vs derken biz izleyenlere, sahada emek veren futbolculara, teknik direktörlere çok yazık oluyor. Hakemlerin saçmalıkları adeta bu köşemi işgal ediyor!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

73’te Kemal Ademi’nin basit gol vuruşu yapmak yerine bekleyip çok saçma bir ofsayta düşmesini onu Fenerbahçe seviyesinde görenler nasıl açıklayacak?

Maçın starı

Caner sahanın en verimli ismiydi, Mert Hakan da Fenerbahçe’ye geldiğinden beri en iyi 90 dakikasını oynadı.

Maçın olayı

Caner’in ortaları, havadan doldurmalarının Kadıköy’de halen ofansif açıdan 10 kaplan gücünde olması. Maç 11’e 11 oynanırken Fenerbahçe’nin açık ara en önemli hücum kozu Caner’in ortalarıydı!

Kısa mesaj

Denizli deplasmanında Ali Palabıyık Fenerbahçe aleyhine, dün gece Bahattin Şimşek Başakşehir aleyhine, geçen sezon X hakem Beşiktaş aleyhine, Y hakem Galatasaray aleyhine, Z hakem Trabzonspor aleyhine… Yazmaktan sıkıldım, daraldım, çıldırdım artık. Gidin becerebileceğiniz işleri yapın, Türk futboluna daha fazla zarar vermeyin!

YORUM YAZ