MENÜ

Berbat kadro mühendisliği

Abone Ol Google News

Genk, ilk yarıda golü atmadan önce tam 9 pas yaptı. Golün asistinde bakarak görerek topu havalandırdılar. Sol bek pozisyonundan başlayan Genk atağı sağ açık pozisyonundan yapılan asist sonucu gol olurken, Beşiktaş forması giyen oyuncular bir kez daha “pres yapıyormuş” gibi yaptılar. Reaksiyon vermek bir yana Beşiktaş forması giyen oyuncular maç 0-0’mış ve santrforları İlhan Mansız’mış gibi havadan toplar atmaya devam ettiler. Ancak ilk yarıda Beşiktaş’ın santrforu sanki stadın etrafından geçerken kendini yanlışlıkla sahada bulmuş Kanada’lı bir turistti. Tribünün bir kısmı teknik heyete, başka bir kısmı yönetime serzenişte bulundu. Artık bu kadar yanlış kadro mühendisliğini kim yaptıysa bir zahmet hatasını kabul etsin. Aynı taraftar Benfica gibi güçlü bir ekip karşısında devre arasına 3-0 yenik giren takımı diriltmişti. O taraftarı müşteriden ibaret görmek bu rezaletin bir numaralı sebebi!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Talisca gittikten sonra Oğuzhan’ın 10’da 8’dekinin yarısı kadar verimli olmadığını herkes farkındayken neden sadece Ljajic ve o da bu kadar geç alındı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Ndongala, Samanta vs. Belçika kulüpleri o bütçelerle bu oyuncuları kadrosuna katarken bizim kulüpleri yönetenler hayalet ve turist transfer ediyorlar.

Maçın olayı

Roco’nun hayalet Casper tarzı sözde stoperliği.

Kısa mesaj

Taraftarı müşteriye indirgeyen her yönetim kaybetmeye mahkumdur.

YORUM YAZ