MENÜ

Acil reset şart!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki kötü performansını tek sahnede özetlemek için 30. dakikayı mercek altına almamız yeter: Gustavo tam merkezde topu aldı, döndü, çevresini taradı hiçbir takım arkadaşı kıpırdamadı, boşa kaçmadı. Gustavo da mecburen geri dönüp haklı olarak sitem etti. İlk 45’te Fenerbahçe’nin hiçbir hücum planı yokmuş gibiydi, üstüne bir de rakibin güçlü yönlerine karşı da bir önlemi yoktu. Penaltıya sebep olan Tisserand’ın büyük hatası var lakin Serdar ile Lemos yokken Sadık’ı Tisserand yerine sol stoperde oynatmak da Erol Bulut’un hatalarından sadece birisi. Fenerbahçe ilk yarıda 2-0 yenik duruma düşüp en ufak reaksiyon veremiyorsa Erol Bulut’un taktiksel hatalarının payı büyük lakin oyuncu grubu da bir gram ruhsal reaksiyon göstermiyorsa kolektif sorun taktiksel hatalardan da büyük!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Acaba Erol Bulut, Pelkas’ı Sindirella’nın futbol versiyonu gibi mi görüyor? Her maç adeta oyundan almazsa Pelkas sanki balkabağına dönüşecekmiş gibi alelacele oyundan çıkartıyor. Yerine kimi niye aldığını da anlamlandırmak çok zor!

Haberin Devamı

Maçın starı

22 yaşındaki Youssouf gerçekten iyi bir keşif ve verim-maaş kriterine göre örnek kelepir transfer. Umut, Tetteh ve Kubilay da çok iyilerdi. Adem’i de katarsak 4 forvetle bu kadar akışkan oynarken takım savunmasını sağlam tutmayı başaran Hamza Hamzaoğlu da övgüyü hak ediyor.

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin skor ne olursa olsun bir türlü pas temposunu yükseltememesi ve pasların şiddetini ayarlayamaması.

Kısa mesaj

Erol Bulut'un acilen kafasındaki ezberlerden kurtulup taktik hatalarını, yanlış oyuncu tercihi ve değişiklikleri yaptığını kabullenmesi gerekiyor. Kariyerinde olumlu bir adım atmak istiyor daha doğrusu Fenerbahçe teknik direktörü olarak kalmak istiyorsa bunu hemen yapmalı ve hatalarından büyük ders çıkarmalı.

YORUM YAZ