MENÜ

Wolfsburg - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ruhr derbisinde Schalke 04'ü darmaduman eden ve Bundesliga'ya harika dönen Borussia Dortmund, 27. hafta maçında Wolfsburg'a konuk olacak. Lider Bayern Münih'i takibini sürdüren Dortmund, rakibini devirip Bavyera ekibinin puan kaybetmesini beklemenin hesaplarını yapıyor. Avrupa iddiasını sürdüren Wolfsburg ise sürpriz peşinde. Peki, Wolfsburg - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Wolfsburg - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Borussia Dortmund, Bundesliga'nın 27. haftasında Wolfsburg'a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Ruhr derbisinde Schalke 04'ü sahadan silen ve harika bir geri dönüş yapan Dortmund, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp çıkışını sürdürmek istiyor. Wolfsburg ise güçlü rakibi karşısında sürpriz kovalayacak.

Haberin Devamı

BU ORANLAR KAÇMAZ! KRİTİK MAÇA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Konuk ekip Dortmund, topladığı 54 puanla lider Bayern Münih'in ardından 2. sırada bulunuyor. Wolfsburg ise 39 puanla 6. basamakta bulunuyor. İki ekip arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma Dortmund'un 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Wolfsburg - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

23 Mayıs Cumartesi günü Volkswagen Arena'da oynanacak mücadele futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. TSİ 16.30'da başlayacak mücadele S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Wolfsburg - Borussia Dortmund ilk 11'ler:

Wolfsburg: Casteels, Mbabu, Pongracic, Brooks, Roussillon, Steffen, Arnold, Schlager, Mehmedi, Ginczek, Weghorst

Borussia Dortmund: Burki, Akanji, Hummels, Piszczek, Hakimi, Delaney, Dahoud, Guerreiro, Brandt, Hazard, Haaland

Ev sahibinde Yannick Gerhardt, Josuha Guilavogui ve William sakatlıkları sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Camacho'nun ise durumu şüpheli.

Konuk ekipte ise sakatlığı bulunan Marco Reus, Nico Schulz, Axel Witsel ve Dan-Axel Zagadou takımdaki yerini alamayacak.

Dortmund'u konuk ettiği son dört Bundesliga maçını kaybeden Wolfsburg, herhangi bir rakibine karşı beş maçlık seri yaşamadı. Son yedi Bundesliga maçında mağlubiyet almayan Wolfsburg (4G 3B), daha önceki üç karşılaşmayı kaybetmişti.

Borussia Dortmund, Lucien Favre yönetimindeki en uzun galibiyet serisini yakalamak için sahaya çıkacak. (10-15. haftalarda 6 maç). Borussia Dortmund forveti Erling Haaland, Bundesliga'da oynadığı ilk 10 maçta 11 gol atan ilk oyuncu olmak için mücadele edecek.

YORUM YAZ