MENÜ

Türkiye - Sırbistan maçı şifresiz ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Seyirci alınacak mı?

UEFA Uluslar Ligi G grubu 4. maçında Türkiye - Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Sırbistan maçı öncesi son dakika gelişmesi yaşanıyor. Türkiye - Sırbistan maçı öncesi öncesi taraftar kararı çıktı. A Milli Futbol Takımımız'ın, UEFA Uluslar Ligi G grubu 4. maçında Sırbistan ile oynayacağı mücadeleye taraftar alınacağı duyuruldu. Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada "Sırbistan maçında loca alanların %50 kapasitesi oranında seyirci alınacaktır." ifadesi kullanıldı. Peki, Türkiye - Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Türkiye - Sırbistan maçı şifresiz ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Seyirci alınacak mı?

Rusya ile berabere kalan ve galibiyeti kıl payı kaçıran A Milli Futbol Takımımız bu kez Türk Telekom Stadı'nda Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Uluslar Ligi'nde 2 puanla 3. sırada bulunan Türkiye Sırbistan'ı yenerek gruptaki şansını devam ettirmek istiyor. Sırbistan ile deplasmanda oynanan karşılaşma 0-0 berabere sona ermişti. Grupta diğer maç ise Rusya ile Macaristan arasında oynanacak.

Haberin Devamı

Türkiye - Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

14 Ekim Çarşamba günü oynanacak ve saat 21:45’te başlayacak Türkiye - Sırbistan maçı TRT SPOR ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de. olacak.

TÜRKİYE - SIRBİSTAN MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Milli takımımızın, Sırbistan ile oynayacağı Uluslar Ligi grup karşılaşmasını Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek.

Maça taraftar alınacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Sırbistan maçında loca alanların yüzde 50 kapasitesi oranında seyirci alınacaktır." ifadelerine yer verdi.

Efecan, Kaan ve Ozan Kabak yok!

A Milli Futbol Takımı'nda sakatlığı bulunan ve kadrodan çıkan Kaan Ayhan ile Rusya maçında cezalı duruma düşen Ozan Kabak Sısbistan'a karşı forma giyemeyecek. Ayrıca son Rusya maçında sakatlanan Efecan Karaca da mücadelede oynamayacak.

Haberin Devamı

7 futbolcu Türkiye'ye gelmiyor

Mücadele öncesi flaş bir gelişme yaşanıyor. Sırbistan Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamaya göre Dusan Tadic, Luka Milivojevic, Emil Rockov, Marko Grujic, Strahinja Pavlovic, Aleksandar Katai ve Sasa Zdjelar'ın kulüpleriyle yapılan anlaşma sonucu Türkiye'ye götürülmediği ifade edildi.

Çağlar Söyüncü'nün durumu belirsiz!

Almanya ve Rusya maçlarında sakat olduğu için forma giyemeyen Çağlar Söyüncü'nün Sırbistan maçına yetişip yetişmeyeceği merak konusu. Ozan ve Kaan'ın yokluğunda Şenol Güneş'in savunma hattını Merih ve Çağlar ile kurması bekleniyor.

Türkiye kaçıncı sırada? Uluslar Ligi B Grubu puan durumu

1- Rusya 7 puan

2- Macaristan 6 puan

3- TÜRKİYE 2 puan

4- Sırbistan 1 puan

Türkiye UEFA Uluslar Ligi B Ligi fikstür

03.09.2020 - 20.45 - Türkiye - Macaristan: 0-1

YORUM YAZ