MENÜ

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'na son şampiyon Çin'i set vermeden yenerek başlayan Filenin Sultanları ikinci maçına çıktı... Ay-Yıldızlı ekibimiz, Çin zaferinin ardından şimdi de İtalya karşısında... Hedef, 2’de 2’yle grup liderliğini korumak. A Milli Takım FIVB Uluslar Ligi’nde mayıs ayında İtalya ile karşılaşmış ve rakibini 3-0 mağlup etmişti. Karşılaşmayı naklen takip etmek isteyen sporseverler, "Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyor. Türkiye - İtalya maçı öncesi detaylar haberimizde.

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’ndaki ikinci maçında İtalya ile karşı karşıya geliyor. Tokyo 2020’deki ilk maçında son Olimpiyat Şampiyonu Çin’i net setlerle 3-0 mağlup eden Ay-Yıldızlı ekip, B Grubu’ndaki ikinci maçında İtalya ile mücadele ediyor. İtalya gruptaki ilk maçında Rusya'yı 3-1 mağlup etti. A Milli Takım FIVB Uluslar Ligi’nde mayıs ayında İtalya ile karşılaşmış ve rakibini 3-0 mağlup etmişti. Ay-Yıldızlılar, rakibini olimpiyat oyunlarında da yenerek iyi başlangıcını sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ariake Arena'da oynanan Türkiye - İtalya maçı, bu sabah TSİ 10.25'te başladı. Karşılaşma TRT Spor'dan naklen ve şifresiz olarak ekranlara geliyor.

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Kadın Milli Voleybol Takımımız, Çin zaferinin ardından şimdi de İtalya karşısına çıkacak. Hedef, 2’de 2’yle grup liderliğini korumak.

B Grubu puan durumu:

Türkiye / 3 puan

İtalya / 3 puan

ABD / 3 puan

Arjantin / 0 puan

ROC / 0 puan

Çin / 0 puan

Not: İlk 4 gruptan çıkacak.

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Türkiye kadrosu: Simge, Cansu, Tuğba, Şeyma, Kübra, Hande, Meliha, Naz, Meryem, Eda, Zehra, Ebrar

İtalya kadrosu: Sorokaite, Malinov, de Gennaro, Folie, Orro, Bosetti, Chirichella, Danesi, Fahr, Pietrini, Sylla, Egonu

YORUM YAZ