MENÜ

Trabzonspor-Adanaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılmak isteyen Trabzonspor, bu yüzden çok önem verdiği kupada bu akşam Adanaspor'u ağırlayacak. Tek hedef, yeni yıla zaferle başlamak olacak.

Trabzonspor-Adanaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası’yla sahalara dönüyor. Grupta Gaziantepspor ve Nazilli Belediye mücadelelerini kazanan ve liderlik koltuğuna oturan Bordo-Mavililer, PTT 1. Lig’in dişli ekiplerinden biri olan Adanaspor’u konuk edecek. 20.45’te start alacak ve Koray Gençerler’in yöneteceği mücadele, A Haber’den canlı olarak ekranlara taşınacak.

İkinci devreye moralli girmek isteyen Fırtına’nın tek hedefi taraftarının önünde kazanarak Türkiye Kupası’nda iddialı olduğunu kanıtlamak. Bu maçı lige hazırlık olarak gören Sadi Tekelioğlu’nun ise karşılaşmaya as kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Öte yandan yıldız forvet Cardozo, sakat olduğu için maçın kadrosuna alınmadı.

Sadi hoca işi sıkı tutuyor

Bordo-Mavililer’de teknik direktör Sadi Tekelioğlu, ikinci yarıda bambaşka bir Trabzonspor izletmekte kararlı. Devre arasının ardından kamp için Trabzon’da kalmayı tercih eden Karadeniz temsilcisinde Sadi hoca, takımını çift idmanlarda yeni sezona hazırlıyor. Özellikle takımına sağlam bir kondisyon çalışması yaptıran tecrübeli çalıştırıcı, kafasındaki oyun sistemini de bu süreçte futbolcularına tam anlamıyla aşılamak istiyor.

Mehmet Ekici hırs küpü

Trabzonspor’un en önemli oyuncuları arasında yer alan Mehmet Ekici, geçen sezonki performansına, yeni yılda tekrar ulaşmak istiyor. İlk yarıda takım içinde yaşadığı problemleri bir kenara bırakan ve taraftarların kendisinden çok şey beklediği Mehmet, ikinci yarıda çok daha başarılı olacaklarına inanıyor. Tecrübeli futbolcu, “İkinci devre öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Hedefimiz sezonun bu bölümünde oynayacağımız maçlardan maksimum puanlar alıp, ligde daha üst sıralara yükselmek” diye konuştu.

Muhtemel 11'ler

STAT: Avni Aker
SAAT: 20.45
YAYIN: A Haber
HAKEM: Koray Gençerler

TRABZONSPOR
Onur
Cavanda
Mustafa
Aykut
Yusuf
Mbia
Aytaç
Özer
Mehmet Ekici
Erkan
N’Doye
T.D.: Sadi Tekelioğlu

ADANASPOR
Mert
Emre Uğur
Merthan
Canberk
Didi
Samican
Nduka
Tevfik
Renan
Ergin
Gueye
TD: Engin İpekoğlu

Haberin Devamı
YORUM YAZ