MENÜ

PSG - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu heyecanı yaşanıyor. Koronavirüsü sebebiyle seyircisiz oynanacak mücadelede PSG, deplasmanda 2-1 yenildiği Borussia Dortmund’la kozlarını Paris’te paylaşacak. Peki, PSG - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

PSG - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında PSG, Borussia Dortmund'u konuk edecek. Signal Iduna Park'ta oynanan ilk mücadele Dortmund'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona ermişti. İlk maçın avantajıyla Paris'e giden Alman ekibi, alacağı skorla çeyrek finale yükselmenin hesaplarını yapıyor. Yıldızlar topluluğu PSG ise güçlü rakibini kupanın dışına itip bir üst tura yükselmenin peşinde olacak. Daha önce bir Avrupa kupası maçında Borussia Dortmund'u mağlup edemeyen PSG, şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Haberin Devamı

PSG - DORTMUND CANLI İZLE

Mücadele koronavirüsü sebebiyle seyircisiz oynanacak. PSG, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçını kaybettiği hiçbir eleme turunda rakiplerini eleyemedi. Borussia Dortmund, ilk maçını kazandığı dört Şampiyonlar Ligi eleme turu mücadelesinde turnuvaya veda etmedi. Alman ekibinden daha fazla tur oynayarak bunu başaran tek takım Juventus oldu.

PSG - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Parc des Princes'de oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak. Anthony Taylor'ın düdük çalacağı 90 dakika beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

PSG - Borussia Dortmund ilk 11'ler:

PSG: Navas, Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Bernat, Di Maria, Gueye, Paredes, Neymar, Cavani, Sarabia

Borussia Dortmund: Bürki, Hakimi, Piszczek, Hummels, Zagadou, Guerreiro, Emre Can, Witsel, Sancho, Hazard, Haaland

Haberin Devamı

Ev sahibi PSG'de sakatlıkları süren Thiago Silva, Dagba, Herrera ile kırmızı kart cezalıları Meunier ve Verratti, zorlu maçı kaçıracak isimler. Konuk ekipte ise Marco Reus ve Delaney sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek isimler.

YORUM YAZ