MENÜ

Manisa FK - Kocaelispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta iki iddialı takım kozlarını paylaşacak. Sezona galibiyetle başlayan Manisa Futbol Kulübü, 1 puanlı Kocaelispor'u konuk edecek. Peki, Manisa FK - Kocaelispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Manisa FK - Kocaelispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ilk hafta maçında deplasmanda Çorum Futbol Kulübü'nü 3-1 yenen Manisa Futbol Kulübü, yarın evinde sezona beraberlikle başlayan Kocaelispor'la karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Manisa temsilcisinde teknik direktör Serkan Özbalta galibiyet serisi yakalayacaklarını söyledi. Özbalta, "Lige istediğimiz gibi başladık. İddialı rakibimiz Kocaelispor'u da yenip devamını getireceğiz" dedi.

Manisa FK - Kocaelispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde Özgür Reha Alıcı'nın yöneteceği müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Liglerin sponsoru konumundaki Misli.com, canlı yayınlar ile herkesi bu heyecana ortak ediyor. Misli.com mobil uygulama üzerinden futbolseverlere, bu çekişmeli karşılaşmaları izleme imkanı sunmakta.

Misli.com 2. Lig ve 3. Lig maçları nasıl izlenir?

Misli.com 2. Lig ve 3. Lig karşılaşmaları Misli.com'un mobil uygulaması üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Misli.com uygulamasını cihazınıza yükleyerek bu heyecana sizler de ortak olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Mobil uygulamalarını indir, heyecanı misliyle yaşa!

IOS İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

ANDROID İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ