MENÜ

Kocaelispor - Ankara Demirspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Misli.com 2. Lig Play-Off çeyrek final rövanş maçında Kocaelispor ile Ankara Demirspor kozlarını paylaşacak. Başkent'te oynanan ilk maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi. İki takım da yarı final biletini almak için sahaya çıkacak. Peki, Kocaelispor - Ankara Demirspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Kocaelispor - Ankara Demirspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Kocaelispor'un konuğu Ankara Demirspor... Misli.com 2. Lig Play-Off çeyrek final rövanş maçında kozlarını paylaşacak iki takım da yarı finali istiyor. Başkent'te oynanan ilk maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Deplasmanda attığı golle rakibine göre avantajlı konumda olan Kocaliespor, Ankara ekibini saf dışı bırakmayı amaçlıyor. Ankara Demirspor ise evine yarı final biletiyle dönmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Kocaelispor - Ankara Demirspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

16 Mayıs Pazar günü Kocaeli Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Zorbay Küçük'ün yöneteceği karşılaşma misli.com'dan naklen yayınlanacak.

Kocaelispor - Ankara Demirspor maçı öncesi son dakika gelişmeleri

İlk maç 1-1 bitti. 0-0’da Kocaelispor, 2-2 ve daha gollü beraberliklerde ise deplasman golü kuralıyla Ankara Demir turu geçecek. Kocaelispor sahasında oynadığı son 3 maçı da kazandı.

Kocaelispor normal sezonda sahasında oynadığı maçta Ankara Demir’i 3-0 mağlup etti. Ankara Demir son 5 deplasmanda 2 mağlubiyet, 2 galibiyet aldı.

YORUM YAZ