MENÜ

Khimki - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'in 28. maç döneminde Rusya ekibi Khimki’ye konuk olacak. Çok kötü başladığı sezonda son 11 maçının 8’ini kazanarak 13 galibiyetle 7. sıraya kadar yükselen Fenerbahçe, Khimki’yi yenmesi durumunda sezonu ilk 8’de bitirmek için büyük bir avantaj elde edecek. Peki, Khimki - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Khimki - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'in 28. maç döneminde Khimki’ye konuk olacak. Son iki maçında play-off yolundaki rakibi Valencia ve Kızılyıldız mts’yi mağlup eden sarı-lacivertliler, çift maç haftasını Rusya’da tamamlayacak. Çok kötü başladığı sezonda son 11 maçının 8’ini kazanarak 13 galibiyetle 7. sıraya kadar yükselen Sarı Lacivertliler, Khimki’yi yenmesi durumunda sezonu ilk 8’de bitirmek için büyük bir avantaj elde edecek.

Haberin Devamı

KHİMKİ - FENERBAHÇE CANLI İZLE

Fenerbahçe Beko’nun 1 galibiyet gerisinde 9. sırada yer alan Khimki, çift maç haftasının ilk karşılaşmasında Litvanya’da Zalgiris’e 96-85 kaybetti. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Beko, 89-76 kazanmıştı.

Khimki - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Khimki-Fenerbahçe Beko maçı, başkent Moskova’daki Mytishchi Arena’da saat 20.00’de başlayacak. beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Avrupa’da 537. maç

Fenerbahçe Beko, Khimki maçıyla Avrupa kupalarında 537. mücadelesine çıkacak. Sarı Lacivertli takım, Avrupa’da oynadığı 536 karşılaşmada 308 galibiyet elde etti, 228 yenilgi yaşadı. Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague’de ise yaptığı 334 maçın 197’sini kazandı, 137’sinde sahadan mağlup ayrıldı.

YORUM YAZ