MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta canlı yayınlanacak? (11'ler belli oldu)

Süper Lig'in zirvesini ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Kadıköy'deki 90 dakika, üst sıralardaki tüm takımları ilgilendiriyor, Erol Bulut - Sergen Yalçın düellosu şeklinde geçmesi beklenen bu heyecan fırtınasıyla ilgili cevabı merak edilen sorular var. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi saat kaçta canlı yayınlanacak? Bu soruların cevabı ve derbi ile ilgili her şey fanatik.com.tr'de olacak. Bu içeriğimizde Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin canlı yayın bilgileri ve son dakika gelişmelerini bulabilirsiniz. 2 takımın da sahaya çıkacağı 11'ler belli oldu.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta canlı yayınlanacak? (11'ler belli oldu)

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi heyecanı yaşanacak. Zirve planlarını bulunan iki takımın yanı sıra üst sıralardaki tüm ekipleri ilgilendiren 90 dakika öncesi iki takım son hafta flaş galibiyetler aldı. Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında farklı bir deplasman galibiyeti alırken; Beşiktaş favori olmadığı mücadelede son şampiyon Başakşehir'i yendi. Tarihte ilk kez covid-19 tehdidi altında oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi son dakika gelişmeleri var. Bu içerikte son gelişmelerin yanı sıra maçın canlı yayın bilgilerini de paylaşacağız. Fenerbahçe - Beşiktaş maçının saati, kanalı, hakemi gibi temel detayları ile birlikte son gelişmeler de bu içerikte yer bulacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu: Altay; Gökhan Gönül, Lemos, Tisserand, Novak; Sosa, Gustavo; Pelkas, Ozan Tufan, Perotti; Cisse.

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu: Utku, Rosier , Necip, Montero, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi 29 Kasım Pazar günü saat 19.00'dan itibaren beIN SPORTS HD 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Fenerbahçe - Beşiktaş maçının canlı skor detayları maç saatinden itibaren fanatik.com.tr'de olacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş istatistikleri

Fenerbahçe, geçen sezon; 20 yıl sonra Galatasaray'a yenilmiş, Türkiye Kupası'nda da 23 senedir Trabzonspor'a karşı Kadıköy'deki kaybetmeme serisi son bulmuştu. Sarı-Lacivertliler'in derbilerde sahasında devam eden tek serisi Beşiktaş'a karşı kaldı! Fenerbahçe, Beşiktaş'a en son 2004-2005 sezonunda (17 Nisan 2005) 3-4'lük unutulmaz maçta mağlup oldu, ardından oynanan 16'sı Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası toplam 18 derbiden 11 galibiyet, 7 beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

2020'de 11 puan kaybetti

Kanarya ligde 2020 yılında ise Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la oynadığı maçlarda 11 puan kaybetti. Geçen sezon Kadıköy'de 20 yıl sonra ezeli rakibi Aslan'a karşı 3-1 mağlup oldu, Trabzonspor (1-2) ve Beşiktaş (0-2) deplasmanlarından da puansız ayrıldı. 2020-2021 sezonunun ilk derbisinde Galatasaray'la Türk Telekom'da golsüz berabere kalan Erol Bulut'un öğrencileri, tek galibiyetini Saracoğlu'nda 3-1'lik skorla Bordo-Mavililer karşısında yaşadı! Fenerbahçe ayrıca, yine 2020'de çıktığı 2 kupa maçında Trabzonspor'a mağlup oldu.

Eğer derbiyi kazanamazsa...

Süper Lig'de iç sahada en son Konya'ya 2-0 yenilen Kanarya, bu akşam galip gelemezse, lig tarihinde 5. kez üst üste evinde puan kaybı yaşamış olacak. En son 1992-1993 sezonunda Trabzonspor (1-0) ve Galatasaray (4-1) kaybeden Sarı-Lacivertliler, daha önce de 68-69, 80-81 ve yine 92-93 sezonlarında Kadıköy'de iki maç üst üste puan alamamıştı. Bu süreçte de takımın başında hep yabancı hocalar vardı.

YORUM YAZ