MENÜ

Fenerbahçe - Antalyaspor şifresiz canlı izle | FB - Antalyaspor D Smart Spor Smart canlı yayın

Lig öncesi ilk heyecan The Land Of Legends Cup’ta yaşanıyor. Match PR’ın organize ettiği dev turnuvanın açılış maçında transfer sezonunu hareketli geçiren Fenerbahçe ile Antalyaspor kozlarını paylaşıyor. Erol Bulut yönetiminde ilk ciddi sınavını verecek Fenerbahçe, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Sezonun flaş takımlarından olması beklenen Tamer Tuna'nın Antalyaspor'u ise güçlü rakibini devirme peşinde. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan mücadele 21.00’da başladı ve D Smart’taki Spor Smart ekranlarından yayınlanıyor. Fenerbahçe - Antalyaspor (FB - Antalya) maçının canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de.

Fenerbahçe - Antalyaspor şifresiz canlı izle | FB - Antalyaspor D Smart Spor Smart canlı yayın

Lig öncesi ilk heyecan The Land Of Legends Cup’ta yaşanıyor. Match PR'ın organize ettiği The Land Of Legends Cup, Beşiktaş , Fenerbahçe , Demir Grup Sivasspor ve Antalyaspor’un katılımıyla 31 Ağustos-5 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Turnuvanın açılış maçında Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Yaptığı 11 transferle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, ilk ciddi sınavından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Nuri Şahin, Orgill, Serdar Gürler gibi transferler yapan ve yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan Antalyaspor ise güçlü rakibine çelme takmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Antalyaspor ilk 11'ler:

Fenerbahçe: Harun, Caner, Serdar, Sadık, Gökhan, Jailson, Gustavo, Deniz, Sinan, Thiam, Frey

Antalyaspor: Boffin, Eren, Orgill, Mukairu, Fredy, Jahovic, Ufuk, Ersan, Amilton, Hakan, Veysel

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan mücadele 21.00’da başladı ve D Smart’taki Spor Smart ekranlarından yayınlanıyor. Turnuvanın diğer yarı final maçında 1 Eylül Salı günü Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Yarı finallerin galipleri 5 Eylül’de finalde, kaybedenleri ise 4 Eylül’de üçüncülük maçında karşılaşacak.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı karnesi

Yeni sezon hazırlıklarına 8 Ağustos’ta İstanbul'da başlayan Fenerbahçe, bu süreçte İstanbulspor’la ilk hazırlık maçını yaptı. TFF 1. Lig ekibiyle Can Bartu Tesisleri'nde karşılaşan Sarı Lacivertli ekip, mücadeleyi 4-0 kazandı.

2020/21 sezonu hazırlıklarını sürdürmek için 18 Ağustos’ta da Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa giren Teknik Direktör Erol Bulut yönetimindeki Kanarya, 10 günlük bu kamp süresinde Fatih Karagümrük ve Alanyaspor’la birer hazırlık maçı yaptı.

Fenerbahçe, Süper Lig’in yeni ekibi Fatih Karagümrük’le 2-2, kampın son günü karşılaştığı Alanyaspor’la ise 1-1 berabere kaldı.

Valencia ilk kez takımla çalıştı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Enner Valencia, dün akşam idmanında ilk kez takımla birlikte çalıştı. Başarılı oyuncu imza atar atmaz teknik ekinin raporu doğrultusunda hazırlıklara bireysel olarak başlamıştı. Dün takım arkadaşlarının arasına katılan Valencia, Rize maçına kadar ekiple çalışarak hazır hale gelecek. Oynayıp oynamayacağına Erol Bulut karar verecek.

Haberin Devamı

Antalyaspor, 8 eksikle katılıyor

Antalyaspor'da sakatlıkları devam eden Podolski, Serdar Gürler, Bahadır Öztürk ile Drole turnuvada forma giyemeyecek. Kadroda ayrıca, A Milli Takım'a davet edilen Nazım Sangare, Ümit Milli Takım aday kadrosundaki Bünyamin Balcı ve Doğukan Sinik ile Rusya Milli Takımı'na giden Fedor Kudryashov yer almıyor.

YORUM YAZ