MENÜ

Darüşşafaka - Lokomotiv Kuban şifresiz hangi kanalda, saat kaçta?

ULEB Avrupa Kupası finalinde mücadele eden temsilcimiz Darüşşafaka serinin ikinci maçında Lokomotiv Kuban ile karşı karşıya gelecek. Darüşşafaka - Lokomotiv Kuban maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr'de. Bu arada nesine.com'dan canlı ve şifresiz yayınlanacak maç için tek maç iddaa da oynayabilirsiniz.

Darüşşafaka - Lokomotiv Kuban şifresiz hangi kanalda, saat kaçta?

Darüşşafaka kupa için sahaya çıkıyor. Yeşil-siyahlılar, ULEB Avrupa Kupası final serisinin ikinci maçında Lokomotiv Kuban’ı ağırlayacak. Rusya’daki ilk maçı kazanan Darüşşafaka, yarın da galip gelirse tarihindeki ilk Avrupa kupasını müzesine götürecek

Darüşşafaka - Lokomotiv Kuban maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Volkswagen Arena’da oynanacak karşılaşma 13 Nisan Cuma günü saat 20.15’te başlayacak. Karşılaşma nesine.com üzerinden canlı ve şifresiz yayınlanacak. Ayrıca Darüşşafaka - Lokomotiv Kuban maçına nesine'den tek maç iddaa oynayabilirsiniz.

Rusya’da oynanan serinin ilk maçında rakibini uzatma sonucu 81-78 mağlup ederek 1-0 öne geçen yeşil-siyahlılar, yarın oynanacak karşılaşmayı da kazanması halinde kupayı müzesine götürecek.

Mücadeleden Rusya temsilcisinin galibiyetle ayrılması halinde kupayı kazanacak ekip 16 Nisan Pazartesi günü Krasnodar’da yapılacak üçüncü ve son maçta belli olacak.

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında finalde mücadele eden Darüşşafaka, 2015-2016 sezonunda zafere ulaşan Galatasaray’ın ardından bu kupayı Türkiye’ye getirecek ikinci takım olmayı amaçlıyor.

ULEB Avrupa Kupası şampiyonu, gelecek sezon THY Avrupa Ligi’ne katılım hakkını da elde edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ