MENÜ

Club Brugge - Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında PSG ile kader maçı oynayacak. Grubun diğer maçında Club Brugge, Real Madrid’i konuk edecek. Galatasaray’ın yoluna Avrupa Ligi’nde devam edebilmesi için bu karşılaşma da çok önemli. Peki, Club Brugge - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Club Brugge - Real Madrid maçının canlı anlatımı, skor takibi ve tüm detayları fanatik.com.tr'de olacak.

Club Brugge - Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu altıncı maçında Galatasaray, Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Grubun diğer maçında Club Brugge, Real Madrid’i konuk edecek. Galatasaray’ın yoluna Avrupa Ligi’nde devam edebilmesi için bu karşılaşma da çok önemli. Sarı-Kırmızılılar’ın üçüncü sıra için PSG’yi mağlup etmesi şart. Aynı zamanda Brugge’ün de puan kaybetmesi gerekiyor. Çünkü puan eşitliği halinde, iki maç da berabere bitmiş olmasına rağmen, deplasmanda daha fazla gol attığı için Brugge, ikili averajda Galatasaray’ı geçecek.

Haberin Devamı

Club Brugge - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Jan Breydel'de oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak. Tobias Stieler'in düdük çalacağı kritik maç beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Club Brugge - Real Madrid ilk 11'ler:

Club Brugge: Mignolet, Kossounou, Mechele, Deli, Sobol, Vormer, Balanta, Vanaken, Vlietinck, Tau, Bonaventure

Real Madrid: Areola, Odriozola, Militao, Varane, Mendy, Modric, Casemiro, Isco, Rodrygo, Vinicius, Jovic

Haberin Devamı

A Grubu'nda oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 beraberlik ile 8 puanı bulunan Real Madrid, 2. sırada yer alıyor. Belçika ekibi Club Brugge ise 3 puanla 3. sırada bulunuyor.

YORUM YAZ