MENÜ

Çaykur Rizespor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'de 23. hafta maçında zirve mücadelesi veren Başakşehir deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Başakşehir kazanarak liderlik koltuğuna yükselmek istiyor. Mücadele öncesi iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. Peki, Çaykur Rizespor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Çaykur Rizespor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Medipol Başakşehir, Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Turuncu-lacivertli takım, bu mücadeleyi kazanması halinde haftayı 46 puanla lider kapatacak. Son iki maçını kaybeden Çaykur Rizespor’un ise 24 puanı bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Medipol Başakşehir, 5-0 kazanmıştı.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Çaykur Didi Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. beIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Çaykur Rizespor - Başakşehir ilk 11'ler...

Çaykur Rizespor: Gökhan, Abdullah, Abarhoun, Burak, Melnjak, Garmash, Diomande, Umar, Boldrin, Oğulcan, Skoda

Başakşehir: Mert, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, İrfan, Mahmut, Visca, Aleksic, Elia, Demba Ba

Haberin Devamı

Turuncu-lacivertli takım, bu mücadeleyi kazanması halinde haftayı 46 puanla lider kapatacak. Son iki maçını kaybeden Çaykur Rizespor’un ise 24 puanı bulunuyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Medipol Başakşehir, 5-0 kazanmıştı.

Crivelli cezalı

Medipol Başakşehir’de kart cezalısı Enzo Crivelli, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertli ekipte, tedavisi süren Robinho’nun da forma giymesi beklenmiyor.

YORUM YAZ