MENÜ

Barcelona-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? El Clasico Misli.com'dan şifresiz nasıl izlenir?

Tüm dünyada futbolseverlerin merakla beklediği El Clasico kapışması bugün Nou Camp’ta yaşanacak. Barcelona-Real Madrid mücadelesi öncesi heyecan dorukta. Messi'li Barcelona sahasında kazanmak istiyor. Real Madrid'de işler pek iyi gitmiyor. Zidane'ın öğrencileri El Clasico'ya çıkış maçı gözüyle bakıyor. Peki, Barcelona-Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Barcelona-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? El Clasico Misli.com'dan şifresiz nasıl izlenir?

Sadece İspanya’nın değil tüm dünyanın merakla beklediği El Clasico heyecanı bugün yaşanacak. La Liga’nın en büyükleri Barcelona ile Real Madrid, kozlarını Nou Camp Stadı’nda paylaşacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma, D Smart üzerinden yayın yapan Türkiye’nin 1 numaralı spor kanalı Spor Smart’tan canlı olarak ekranlara gelecek. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle 100 bin kişilik Nou Camp’ta kulüp yetkilileri ve görevliler dışında hiç kimse olmayacak. Taraftarsız El Clasico öncesi Barça’daki geleceği belirsizliğini koruyan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi için bu maçın evindeki son Real Madrid maçı olup olmayacağı merakla konusu… Ev sahibinde Ter Stegen ve Umtiti sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek ama hazır hale gelen sol bek Jordi Alba’nın sahada olması bekleniyor.

Haberin Devamı

El Clasico Misli.com'dan şifresiz nasıl izlenir?

Nou Camp Stadı’nda oynanacak ve bugün saat 17:00'de başlayacak mücadele D Smart üzerinden yayın yapan Türkiye’nin 1 numaralı spor kanalı Spor Smart’tan canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca mücadeleyi misli.com uygulaması üzerinden telefonlarınızdan şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Misli.com'a üye olarak karşılaşmayı canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz...

EL CLASICO'YU CANLI İZLEMEK VE İDDAA ORANLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Barcelona - Real Madrid 11'ler

Barcelona: Neto, Dest, Pique, Lenglet, Alba, Busquets, De Jong, Coutinho, Pedri, Fati, Messi

Real Madrid: Courtois, Nacho, Varane, Ramos, Mendy, Casemiro, Kroos, Valverde, Asensio, Vinicius, Benzema

Barcelona-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda El Clasico Misli.comdan şifresiz nasıl izlenir

Sergio Ramos maça hazır…

Ronald Koeman’ın, Real’e karşı teknik adam olarak ilk sınavında konuk ekibin hocası Zinedine Zidane, bu maç öncesi sahaya sakatlar Hazard, Carvajal ve Odegaard’dan yoksun çıkacak. Sakatlığı geçen takım kaptanı Sergio Ramos’un, büyük ihtimalle ilk 11’de olacağı öğrenildi. Maçı ise hakem Juan Martínez Munuera yönetecek. Munuera’nın kariyerindeki ilk El Clasico’su olacak. Bu hakemin yönettiği maçlarda Real, 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi, Barça da 15 galibiyet ile 3’er beraberlik ve yenilgi aldı.

Haberin Devamı

Kaydettiği 26 golle El Clasico tarihinin en golcü ismi olan Messi, dünya futbolunun da en iyi ismi olarak kabul edilirken, Barcelona'nın cumartesi günü en büyük kozu olacak.

26 El Clasico golünün 18'ini La Liga maçlarında atan Messi, ilk olarak Kasım 2005'te bu sahnede boy göstermişti. Messi'nin toplam El Clasico gol sayısı, Real Madrid'in mevcut kadrosunun El CLasico golü sayısıyla eşit.

Barcelona'da rekorların sahibi Messi iken, Real Madrid cephesinde de kaptan Ramos en fazla El Clasico oynayan oyuncu olarak rekoru elinde tutuyor. Real Madrid'in sembol ismi, tüm kulvarlarda oynanan El Clasico'larda 44 kez forma giyerek, Messi'nin 1 maç önünde yer alıyor.

170 kez ile İspanya Milli Takımı'nın formasını da en çok giyen isim olan Ramos, geçtiğimiz sezon attığı gollerle Barcelona'nın hocası Koeman'ı geride bırakarak La Liga tarihinin en golcü savunma oyuncusu unvanını da ele geçirdi. Ramos, deneyimi ve son dönemde yaptığı skor katkısıyla Real Madrid'in en güvendiği oyuncu olacak El Clasico'da.

Haberin Devamı

Modric, Courtois, Busquets, Pique, Alba, Marcelo, Varane, Griezmann, Benzema, Coutinho, Kroos gibi dünya çapında birçok yıldızı barındıran karşılaşmada, son dönem Avrupa futboluna damga vuran genç yıldız adayları da belirleyici olabilir.

17 yaşında attığı gollerle Barcelona taraftarına kendini kabul ettiren Ansu Fati, bu mücadelede Messi'nin en büyük ortağı olacak gol yollarında. Geçtiğimiz sezon El Clasico'da Real Madrid'i galibiyete taşıyan golü atan Vinicius Jr. ise Messi'den El Clasico tarihinin en genç golcüsü rekorunu da almayı başarmıştı.

El Clasico'nun ne demek olduğunu hem futbolculuk dönemlerinde hem de teknik adam olarak yaşama şansına erişen nadir isimler Koeman ile Zidane arasındaki oyunda iki tarafın da çok önemli kozları olduğu aşikar.

YORUM YAZ