MENÜ

Barcelona - Bayern Münih beIN Sports 1 şifresiz canlı izle - Barcelona - Bayern Münih canlı yayın

Şampiyonlar Ligi'nde dev maç. Çeyrek final eşleşmelerinin en dikkat çeken mücadelesinde Barcelona ile Bayern Münih, yarı final için kozlarını paylaşıyor. Tek maç usulü oynanan karşılaşmada mücadeleyi kazanan takımlar bir üst tura çıkıyor. Futbolseverler, Barcelona - Bayern Münih maçının canlı yayın bilgilerini araştırılıyor. Barcelona ile Bayern Münih arasındaki maçı şifresiz canlı izlemek için yayıncı kuruluş üyeliği gerekiyor. beIN Sports 1'den naklen yayınlanan Barcelona - Bayern Münih maçının canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Barcelona - Bayern Münih beIN Sports 1 şifresiz canlı izle - Barcelona - Bayern Münih canlı yayın

Şampiyonlar Ligi’nde müthiş kapışma… Avrupa’nın 1 numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final eşleşmelerinin en dikkat çeken mücadelesinde İspanyol devi Barcelona ile Alman temsilcisi Bayern Münih kozlarını paylaşıyor. İki takım, son olarak 2014-15 sezonunda yarı finalde kozlarını paylaşırken, finale çıkan taraf Katalan ekibi olmuştu. Ancak koronavirüs nedeniyle tarafsız sahada oynanacak dev maç, tek maç üzerinden oynanacak. Kazanan taraf doğrudan adını yarı finale yazdıracak.

Haberin Devamı

BARCELONA - BAYERN MÜNİH CANLI İÇİN TIKLAYIN

Barcelona - Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?

Estadio Da Luiz'de oynanan maçı Damir Skomina yönetiyor. TSİ 22.00'de başlayan dev maç beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Barcelona - Bayern Münih ilk 11'ler:

Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Alba, Busquets, Roberto, De Jong, Vidal, Messi, Suarez

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, Boateng, Alaba, Davies, Thiago, Goretzka; Gnabry, Müller, Perisic, Lewandowski

Barcelona'da Ousmane Dembele, Bayern Münih'te ise Benjamin Pavard, sakatlıkları nedeniyle kritik maçta forma giyemeyecek.

Barcelona'da coronavirüs şoku!

Barcelona kulübü yaptığı açıklamada 9 kişiden oluşan hazırlık kampında bir oyuncunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Barcelona'da dokuz kişiden oluşan hazırlık kampında, bir oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Adı açıklanmayan futbolcunun, Şampiyonlar Ligi kadrosundaki hiçbir oyuncuyla temasa geçmediği bildirildi.

Haberin Devamı

Barcelona'da gelecek sezon için hazırlık kampında bulunan futbolcuların Pedri, Francisco Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wague, Alena, Rafinha, Miranda ve Oriol Busquets olduğu açıklandı.

YORUM YAZ