MENÜ

Anadolu Efes - Kızılyıldız mts maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Anadolu Efes, , THY Avrupa Ligi’nin beşinci haftasında Sırbistan ekibi Kızılyıldız MTS ile karşılaşacak. Bu ligde son 3 maçını kazanan Anadolu Efes bu seriyi Kızılyıldız karşısında da devam ettirmek istiyor. Peki, Anadolu Efes - Kızılyıldız mts maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr'de...

Anadolu Efes - Kızılyıldız mts maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 5. hafta maçında Sırbistan’ın Kızılyıldız mts ekibini konuk edecek. Ergin Ataman yönetiminde Euroleague'de çıktığı ilk maçı kaybettikten sonra 3 maçını da kazanan temsilcimiz yakaladığı çıkışı Kızılyıldız karşısında devam ettirmek istiyor.

Haberin Devamı

Anadolu Efes - Kızılyıldız mts maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30’da başlayacak. beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Sezonun ilk hafta maçında sahasında Barcelona’ya yenilen Anadolu Efes, sonraki 3 karşılaşmasında Alba Berlin, Valencia ve Real Madrid’i mağlup ederek çıkışa geçti.

Kızılyıldız mts ise geride kalan 4 maçında tek galibiyetini Fenerbahçe Beko karşısında aldı. Sırbistan ekibi diğer maçlarında Panathinaikos, Maccabi FOX ve Barcelona’ya yenildi.

Avrupa’da 663. maç

Anadolu Efes, Avrupa arenasında 663. sınavını Kızılyıldız mts karşısında verecek. Geride kalan 662 maçta lacivert-beyazlılar, 367 galibiyet ve 295 yenilgi aldı. Anadolu Efes, 2001-2002 sezonundan itibaren dahil olduğu THY Avrupa Ligi’nde ise 414 maçta 210 galibiyet elde ederken, sahadan 204 defa yenilgiyle ayrıldı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes, Avrupa kupalarında daha önce Kızılyıldız mts ile oynadığı 10 karşılaşmanın 6’sını kazanırken, 4’ünde mağlup oldu.

YORUM YAZ