MENÜ

Ali Koç ilk kongrede aday olduğunu resmen açıkladı

Fenerbahçe camiasının Aziz Yıldırım dönemi sonrası başkanlık koltuğunda görmek istediği Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği'nde yaptığı konuşmada başkan adaylığını açıkladı.

Ali Koç ilk kongrede aday olduğunu resmen açıkladı

Fenerbahçe camiası ve iş dünyasının önemli isimlerinden Ali Koç, kurucusu olduğu 1907 Fenerbahçe Derneği'nde yaptığı Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Aziz Yıldırım dönemi sonrası Fenerbahçe Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Ali Koç bugün dernekte yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, "Bugün geldiğimiz noktada, kongre olduğu takdirde, en azından 2018'de olağan kongremizde şartlar ne olursa olsun, adaylığımı koyup denemek istiyorum" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe yönetimi eğer erken seçim kararı almazsa, mayıs 2018'de yapılacak olağan seçimli genel kurul için adaylığını açıklayan ilk isim de Ali Koç oldu. Koç'un yaptığı açıklama, sosyal medyada bir anda en çok konuşulan konu haline geldi. Ali Koç, sadece 10 dakika gibi kısa bir sürede trendtopic listesinde ilk sıraya oturdu.

ANKET | ALİ KOÇ'UN FENERBAHÇE BAŞKANI OLMASINI İSTER MİSİNİZ?


Fenerbahçe başkan adaylığını açıklayan Ali Koç kimdir?

Hulusi Belgü de duyurdu

Geçtiğimiz dönemlerde Aziz Yıldırım'a rakip olan Hulusi Belgü de Twitter adresinden Ali Koç'un adaylığını duyurdu. Hatırlanacağı üzere Sadettin Saran da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olabileceğini açıklamış, Ali Koç'un adaylığını resmileştirmesi halinde ise kendisine destek vereceğini duyurmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ