MENÜ

Yeni Malatyaspor - Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatyaspor Süper Lig'de 2. haftanın açılış maçında Göztepe’yi ağırlayacak. Sezona mağlubiyetle başlayan Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Yeni Malatyaspor rakibini yenerek ilk galibiyetini almak istiyor. Göztepe ise 2'de 2 peşinde olacak. Peki, Yeni Malatyaspor - Göztepa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...İLK 11'LER BELLİ OLDU

Yeni Malatyaspor - Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’in 2. haftasının açılış maçında cuma günü sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, kazanarak moral bulmak istiyor. Hamza Hamzaoğlu yönetiminde hazırlıklarına devam eden Malatya ekibi, Göztepe maçıyla yeni sezonun ikinci maçında stadında boy gösterecek. Göztepe ise deplasmanda kazanarak 2'de 2 yapmanın peşinde olacak.

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor - Göztepa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatya Stadı’nda bu akşam saat 20.00’de başlayacak maçı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Yeni Malatyaspor - Göztepe ilk 11'ler belli oldu...

Yeni Malatyaspor: Herrera, Chebake, Murat, Ndayishimiye, Hafez, Acquah, Ahmed, Fofana, Cueva, Adem Büyük, Umut Bulut

Göztepe: İrfan Can, Murat, Atınç, Alpaslan, Berkan, Yalçın, Soner, Halil, Mossoro, Tripic, Brown Ideye

YENİ MALATYASPOR - GÖZTEPE MAÇINA BAHİS OYNAMAK İÇİN HEMEN TIKLAYIN!

10 yeni isimle sözleşme imzalayan Yeni Malatyaspor, sakatların da iyileşmesiyle Göztepe karşısına yenilenmiş kadrosuyla çıkacak. Kadrosunu önemli ölçüde yenileyen sarı-siyahlılar, takıma 4 yeni isim daha dahil edecek.

Sezonun ikinci maçına cuma akşamı evinde Göztepe müsabakasıyla çıkacak doğu ekibinde tüm hazırlıklar galibiyet üzerine yapılıyor. Sakatlıkları düzelen Hadebe ve Lukoki’nin de bu maçta forma giymeleri bekleniyor. Tetteh’in ise tek devre görev alması bekleniyor.

YORUM YAZ