MENÜ

Zafer Antalya'nın

Abone Ol Google News

Karla kaplı zeminde, gerçekten çok soğuk bir havada turu geçmek için büyük bir mücadele vardı. İlk yarıda taktik teknikten ziyade mücadele ve şartlardan dolayı pas hatalarının çokluğu dikkati çekti. Ama pozisyon üstünlüğü anlamında Sivasspor bir adım öndeydi diyebiliriz.

Haberin Devamı

Perdeyi Yasin açtı

32. dakikada Mert Hakan ile iyi başlayan atakta Yasin, Yatabare’nin asistiyle önünde bulduğu topu sert bir şutla Antalya ağlarına yolladı: 1-0. Akdeniz ekibinin ceza alanı dışından sert şut denemelerinde ise Ali Şaşal geçit vermedi.

Güney derbisi nefes kesecek

İkinci yarıya golle başlayan Antalyaspor bir anda maçın dengesini değiştirdi. Doğukan’ın beceri ve çabukluğuyla gelen şık golle beraberliği yakalayan Antalyaspor için bu skor tur demekti. Sivas’ta önce şaşkınlık sonrasında tekrar oyuna hükmediş gördük. Antalya ise kontrataklarla ikinci gol fırsatlarını yakaladı. İki teknik adamın oyuncu hamleleri ve skoru bozma çabaları vardı sahada. Ancak baskıya rağmen son dakikalar hariç aradığı gol pozisyonlarını bulamadı Sivas. Antalya turu atlayan taraf olurken, Alanya ile yarı finalde Güney derbisine çıkacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ