Arama

Popüler aramalar

Timsah'ın zirve yürüyüşü

Haberin Devamı

Bursa’da ilk yarıda evsahibi çok durgundu. Dışarıda kazanan ama bu başarıyı bir türlü içeriye yansıtamayan Yeşil-Beyazlılar dün Sivasspor karşısında kısır döngüyü tersine çevirmek istiyordu. Sivasspor ise henüz galibiyetle
tanışamayan bir ekip olarak gelmişti Bursa’ya. Yeni teknik patronu Okan Buruk’un Yiğidolar’a bir maçta yapabileceği fazla bir şey olamazdı. Ama Okan Buruk’un sakin ve sevecen tavrıyla takıma bir rahatlık getirmiş olduğu belliydi.

Ne yaptın Eneramo

Sivasspor 15. dakikada Eneramo ile gole çok yaklaştı. Tecrübeli golcü Mert’i geçti, çaprazdan şutunu Serdar Aziz kornere attı. İlk 45 dakikaya baktığımızda Sivasspor top ayağındayken kalitesine uygun olgun ataklar geliştirdi. Konuk ekip savunma anlamında da Bursaspor forvetlerine göz açtırmadı.

Cuenca affetmedi

65’te Sivok’un hatasında Aatif topu Eneramo’ya atamayınca takımını bir golden etti. 77’de sağ kanattan Erdem ortaladı, Necid’in yakın mesafeden kafasını Setkus çıkardı, dönen topu Cuenca Sivasspor ağlarına yolladı: 1-0. Okan Buruk 82’ye kadar aynı 11’le mücadele etti. Son 10 dakikada yenik duruma düştükten sonra Erkan ve İbrahim hamleleri gecikmiş değişikliklerdi. Sivasspor her şeye rağmen bir puanı rahatlıkla alıp evine dönerdi. Gol pozisyonları yakaladı ama atamadı. Bursaspor ise belki de tek pozisyonu gole çevirip kazanan taraf oldu.

Yazarın Diğer Yazıları
Tümü

‘’Bu oyun yetmez‘’

29 Ekim 2015, Perşembe 02:30
YAZININ DEVAMI