MENÜ

Şok şok şok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray şoku seviyor! Kocaeli maçında taraftarını şok eden Cim Bom, dünkü maça da şok bir golle başladı. Avrupa Kupaları’nın en erken gollerinden birini yedik. Belki çok moral bozan bir goldü ama 0-0 giden maçın son dakikasında yemekten daha iyiydi. Nitekim 20’den sonra Bordeaux karşısında dengeyi kurduk. Gözüken tek sorun hücumda çoğalamamaktı... Kaderin cilvesine bakın! Mehmet Topal’ın sakatlığı zorunlu değişiklik getirdi, Kewell girdi. Sorun da kendiliğinden çözüldü. Aslında ilk 45 dakikada beklenti soyunma odasına 1-1 gitmekti. Beklentiden de fazlası oldu, önce Arda sonra da Kewell’ın nefis golleri geldi, yüzler güldü.

İkinci yarının sıkıntılı geçeceği belliydi. Fransızlar golleri yedikten sonra dağıldı ve Aslan 3. pençeyi de Galatasaray’ın en üretken ismi Arda ile vurdu. Artık iş bitti dediğimiz, keyif yapmaya niyetlendiğimiz anlardı.
Ama dedik ya Galatasaray şoku seviyor, tribünlere rahat vermiyor!
Birbirinden basit ve Galatasaray takımına yakışmayacak kaleci ile savunma hataları sayesinde önce ikinci, sonra da üçüncü Bordeaux golleri geldi. Onlar atmadı, biz yedik.
Fakat pes etmedi Aslan, istedi her an... Giden, gelen ve sonra bir kez daha elimizden kaymak üzere olan tur biletini belki de bileti kesilmek üzere olan Sabri getirdi!
Bir hatırlatma; 2000 macerası da böyle kriz dolu maçlarla doluydu!

YORUM YAZ