MENÜ

Sivas oynadı Paşa attı!

Abone Ol Google News

Sivas yüzde 64 topla oynadı, 39 orta yaptı, tam 31 kez kaleyi yokladı, bir de direğe takıldı. Golleri ise Kasımpaşa attı. Eduok’la perdeyi açan İstanbul ekibi Diagne’nin dublesiyle Yiğido’yu dağıttı, tarihinde ilk kez 3’te 3 yaptı.

Haberin Devamı

Sivas’ta öyle bir ilk yarı izledik ki uzun yıllar unutulmaz. Zaten Sivasspor’u tribünlerde destekleyen taraftarları da takımları yenik durumda olmalarına rağmen soyunma odasına alkışlarla uğurladı sahadaki Yiğidolar’ı.

Her zaman söylüyorum Kasımpaşa ile içeride oynayan her takım zorlanır. Çünkü Kemal Özdeş’in öğrencileri müthiş bir kontratak takımı. Nitekim dün de belki önemli bir kaleci hatası da olsa öne geçmesini bildiler.

Sivasspor futbol adına isabetli pas yaptı, yan ortalar yaptı, şutlar çekti ama bir türlü çerçeveyi tutturamadı. Özellikle Ziya ve Kone ile mutlak iki gol pozisyonunu harcadılar. Ayrıca sahanın en etkili ismi Emre’nin iki nefis şutu da dışarı gitti.

Kasımpaşa için ilk yarıda eleştirim rakibe bu kadar çok pozisyon vermeleriydi. 2 veya 3 farkla geriye düşebilirlerdi ama şanslıydılar.

Haberin Devamı

Neler kaçtı neler!

İkinci yarı oyun tam da Kasımpaşa’nın istediği şekle dönünce 3-0’lık galibiyet geldi. Bence dün gece Sivasspor maçı ilk yarıda kaybetti. O kadar üstün istatistiklere rağmen gol gelmedi ve aşırı yorgunluk ikinci yarıya yansıdı.

Maçın ev sahibi adına kırılma anı 1-0 yenikken Kone’nin direkten dönen kafa şutuydu. Kasımpaşa ikinci dış saha maçından da 3 gollü bir galibiyet aldı. Sahanın en iyileri İlhan Depe ve Diagne’ydi.

YORUM YAZ