MENÜ

Sivas fırsat tepti

Abone Ol Google News

Geçen sezonun flaş takımı Başakşehir belki herkesin gözünde ilk 3 haftaya bakarak bu sezon göz ardı ediliyor. Oysa özellikle altını çizmeliyim dünkü 11’i geçen sezon ki kadrodan daha güçlü. Savunma hattı Epureanu’nun dönmesi ve yanında Skrtel ile çok güçlendi. Orta alan Aleksiç, Mehmet Topal ve Mahmut ile muhteşem. Bir de bu alana cezalı İrfan Can’ı ekleyelim. Forvet hattı Visca, Crivelli ve Robinho. Gerçekten yedek kulübesindeki yıldızlarla birlikte Süper Lig’in en iyi 3 kadrosundan biri bana göre İstanbul ekibi.

Haberin Devamı

Topu rakibe verdi

Gelelim Sivasspor’a; Yiğidolar işte bahsettiğim böyle güçlü rakibi yeni kurulmuş kadrosuyla ilk 30 dakikada durdurmayı başardı. Ardında da hücum denemeleriyle gol aradı. Önce Emre Kılınç’la yokladı olmadı. Sonrasında tecrübeli Yatabare nefis bir golle deplasmanda takımını öne geçiren isim oldu. İlk yarıya baktığımızda rakibin oynamasına müsaade eden ama golü atıp soyunma odasına önde giden Sivas’tı.

Değişiklik etki etti

Okan Buruk ikinci yarıya Mehmet Topal ve Robinho’yu çıkartıp, Demba Ba, Gökhan İnler ikilisini soktu. Baskı ve değişikliklerin karşılığını çabuk alan Başakşehir, Visca ile beraberliği yakaladı. Ancak kazanma baskısı zaman zaman Sivasspor’u 3 puana yaklaştırdı.

Haberin Devamı

Final vuruşları olmadı

Özellikle Yatabare’nin, Mert Günok ile karşı karşıya kaçırdığı gol fırsatı Sivasspor adına kırılma anıydı. Sivasspor için bir puan iyi demek mümkün. Yiğidolar yine de 3 puanı alabileceği pozisyonlar ayağına geldi ama final dokunuşlarındaki yetersizlik galibiyeti getirmedi. Son söz maçta iki gol vardı ama futbolda vardı iki ekibi de kutluyorum.

YORUM YAZ