MENÜ

Orta alan çözüm üretemedi

Abone Ol Google News

Lizbon’da işimizin çok zor olduğunu biliyorduk. Bir kere rakip deplasmanda kazanmış olmanın özgüveniyle evinde sahaya çıkan Benfica’nın önemli artıları vardı. Bir kere çok genç bir takım, çok çabuk oynuyorlar ve hücumda çoğalmayı iyi yapıyorlar.

Haberin Devamı

Düşündürücü olan Galatasaray’ın ilk yarıyı tek bir pozisyon bulamadan bitirmesiydi. Rakip, Galatasaray’a bir ve ikinci bölgede oynamasına müsade etti ama baskı yapıp top kaparak etkili ataklar geliştirdi. Biraz şansımız biraz da Muslera’nın iyi performansıyla gol yemeden soyunma odasına gittik. Galatasaray’da savunmadan çıkan pas kalitesine, orta alan yaklaşamadı. Bu da Diagne’nin zaten güçsüz görünümüne bir de yetersizlik ekledi. İkinci yarıda orta alanda özellikle Ndiaye’nin etkili oyunu ve kaptığı toplarla umutlandık ama son vuruşlarda istediğimiz gibi değildi. Bu tür ambiyanslarda rakibe psikolojik üstünlük sağlamak kolay değildir. Üstelik handikaplı bir skorla sahaya çıkmışsanız.

Gecenin sorusu

Fatih hoca niye oyuncu değişikliği için bu kadar bekledi? İlk değişikliği 78. dakikada yaptı Galatasaray. Ön libero Donk çıktı, hücum oyuncusu Sinan girdi.

Haberin Devamı

Maçın starı

Ndiaye.. Orta sahada etkiliydi, toplar kaptı.

Maçın olayı

Sanki İstanbul’da kazanmışız gibi bir futbol anlayışımız vardı. Skordan çok kaybetmemek ön plandaydı. Tur için gereken 2 farklı skor için ne bu mücadele ne de bu futbol asla yeterli değildi.

Kısa mesaj

Gerçekçi olmak lazım biz turu İstanbul’da kaybettik. Dün gece oynadığımız oyundan da ancak beraberlik sonucu çıkardı, öyle de oldu.

YORUM YAZ