MENÜ

O sene bu sene gibi...

Abone Ol Google News

Trabzonspor bu matematikle giderse gerçekten çok rahatlar. Aslında bu rahatlık yönetimin elini güçlendirirken doğru düşünmesini de sağlar. Çünkü tüm kulüplerimiz deyim yerindeyse kaçmaktan kovalamaya fırsat bulamıyorlar. Türkiye Futbol Federasyonu’nun kulüplerle ile ilgili aldığı karar zaten isteseniz de istemezseniz de bu yolda gitmek zorunda olduklarını gösterdi.

Haberin Devamı

Trabzon fark attı

Ama bu Trabzonspor bu kararlar alınmadan daha öncesi çizdiği doğru stratejiyi pratiğe geçirerek bence bir anlamda fark attı. Öyleki şu ana kadar transferde aldığı futbolcu sayısı 11 ve kasadan çıkan para bir milyon 100 bir Euro. Öte yandan Rodallega, Olcay Şahan, Ibanez ve Amiri gibi isimlerden ödeyeceği maaşalara bakarsanız senelik 5 milyon Euro gibi bir yükün altından kurtuldular.

Başkan gerçekçi davranıyor

Sonuçta Başkan Ahmet Ağaoğlu popülizm yapmadan gerçekçi davranıyor. Elinde sıkıştığında bozdurcağı altınlar hatta pırlantalar var. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür bugün Ağaoğlu’nun bir anlamda teminatı. Başkanın burda şöyle de bir avantajı oluştu. Eğer ekonomik yönden çok sıkışsaydı bu futbolcuların transferinde boynu bükük olacak, belki de değerlerinin altında satmak zorunda kalacaktı. Şimdi ise yaptığı başarılı operasyonların meyvesi olarak elini fazlasıyla güçlendirdi.

Haberin Devamı

Rüzgarı iyi kullanmalı

Bugün bu iki ismi Avrupa’nın önemli liglerine istediği gibi pazarlama ve satma şansına sahip. Sözü fazla uzatmayalım sonuç olarak sözün özü; Trabzonspor kamuoyunda takdir toplayan işler yapmaya da devam ediyor. Önemli olan yakalanan bu rüzgarı iyi kullanıp gemiyi şampiyonluk limanına yanaştırabilmek. Sanırımı bu sene o sene gibi gözüküyor...

YORUM YAZ