MENÜ

Nereye kadar!

Abone Ol Google News

Galatasaray'da derin bir stoper krizi var. Bu stoperle geçen sezon şampiyon olduk demek durumu kurtarmaz. Niye derseniz o bir kere olur açıkcası. Çünkü bu stoperlerin geçen sezon iyi hücum yapan bir iç saha takımı olarak hataları örtülmüştü. Ancak iki tane tecrübesiz ve ağır hata yapan iki ismin daha sezon başındanki berbat performansı kırmızı alarm demek. Ben en çok Muslera'ya acıyorum. Yılların tecrübesi sen git Uruguay Milli Takımı'nda önünde dünyanın en iyi iki stoperi Godin ve Gimenes ile oyna. Sonra dön gel Türkiye'ye Marcao ve Luyindama ile maça çık. Gerçekten Muslera'ya da yazık. Üstelik bu yönetim Luyindama için 6 milyon Euro bonservis parası verdi yazık değil mi bu ülkenin bu kulübün parasına. Düşünsenize bu takım Şampiyonlar Ligi oynayacak hamaset yapmaya gerek yok.

Haberin Devamı

Vasat ve altındaydı

Avrupa başkadır gibi söylemlerle kendimizi kandırmayalım. Denizlispor maçı ilk maçtı hadi neyse, ardından içeride Konyaspor maçı beraberlik. Oysa Kayserispor son anda yaptığı transferlerle Galatasaray'dan daha hazır ve daha diri. İkinci yarıda Mensah golü atsa skor 2-0 olacak ve maç kopacaktı. Bence Fatih Terim 400. maçında asla böyle bir Galatasaray arzu etmemiştir. Ama sahaya baktığınızda bana göre Mariano haricinde diğerleri vasat ve altındaydı. Terim'in golcüden daha önemli usta bir stoper alsa eli daha rahatlar. Çünkü bu takım nasıl olsa gol atar önemli olan kolay gol yemesi ve pozisyon vermesi. Bu söylediklerim saha içi. Peki saha dışına gelirsek; evet yönetim golcü işini o kadar yüzüne gözüne bulaştırdı ki hem Diagne'yi mental olarak bitirdi, hem de Falcao'yu bitiremedi helal olsun!

Haberin Devamı

Söylenecek bir şey yok

Kimse sonuca bakıp sevinmesin 3 puan sadece teselli olur. 73'te 9 kişi kalan Kayserispor karşısında öne geçmesine rağmen skoru bile koruyamayan Galatasaray için söylenecek bir şey yok. Adem'in doğum gününde hediye ettiği galibiyet golü ile gelen 3 puan, Galatasaray'ın yüzünü güldürdü ama nereye kadar!

YORUM YAZ