MENÜ

Ne maçtı ama!

Abone Ol Google News

Sergen hocaya ‘Bravo’ diyerek başlamak istiyorum yazıma. Belki dün gece cezası nedeniyle saha kenarında yoktu ama onun direktiflerinin sahada nasıl işlediğini gördük. Yeni Malatyaspor 11’ine baktığımızda Guilherme ve Donald gibi orta alanın önemli isimlerini kulübede gördük. İlk yarısı sadece mücadele içinde geçen Gençlerbirliği ile Yeni Malatya’nın n karşılaşmasında tek güzel hareket maçın golüydü. Önce Ahmet Ildız nefis pasını izledik. Gökhan Töre’ye gelen topta tecrübeli oyuncu önce rakibini ekarte etti sonra da asistini yaptı. Bifouma da çaprazdan Yeni Malatyaspor’u öne geçiren golü attı. İlk yarıda aklımızda kalanlar bunlardı.

Haberin Devamı

VAR uyarısıyla penaltı

İkinci yarıya Gençlerbirliği erken bir golle başladı. Orta alanda Sessegnon’un nefis pasında Sio topu kaleci Farnolle’ün uzanamayacağı köşeye gönderdi. 73’te oyuna sonrada giden Ayite’nin yan direkten dönen şutu öncesi Ahmet İldiz’in yerine giren, Murat Yıldırım’ın koluna çarpan topu Zorbay Küçük, VAR uyarısıyla ekrana bakıp penaltı olarak değerlendirdi.

Haberin Devamı

Guilherme hızlandırdı

Atışı kullanan Stancu, Farnolle’ü ters köşeye yatırıp Başkent ekibini 2-1 öne geçirdi. Dakikalar 85’i gösterirken Guilherme’nin taç atışıyla başlayan pozisyonda Fofana’nın asistinde Robin Yalçın beraberlik golünü attı. Aynı oyuncu 3 dakika sonra ceza yayından, temiz bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının 3 golünü rakip ağlarına yolladı. 89’da oyuna giren Rahmetullah ise 90+1’de attığı golle Gençlerbirliği’ni ipten aldı. Maçın özeti ilk yarısı durgun geçen karşılamada inanılmaz bir maç sonu ve gol yağmuru vardı ama kazanan yoktu: 3-3.

YORUM YAZ