MENÜ

Müthiş kapanış

Abone Ol Google News

Kayseri’de biri lige hazır diğeri ise eksikleri olan, iki takımın maçını izledik. Kayserispor Ertuğrul Sağlam yönetiminde istediği transferleri yapmış, kadro omurgasını korumuş ve bunu da sahaya rahatlıkla yansıttığını ilk 35 dakika da gördük. Antalyaspor kulüp olarak geçmişten gelen sorunların sıkıntısını yaşayan bir ekip olarak sezona istediği gibi hazırlandığını söyleyemeyiz. Hem kadro olarak hem de kamp döneminde çatlak sesler vardı. Top genelde ağırlıklı olarak Kayserispor’daydı. İlk tehlikeli atak golle sonuçlandı. 14. dakika Kayserispor’un orta alanda geliştirdiği uzun topta Nazım’ın hatasında Varela yaptığı etkili ortasında Chery, temiz bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0.

Haberin Devamı

Nazım direğe takıldı

22’de Nazım’ın sağ kanattan ortası yan direkten döndü. 38’de Lung’un hatasında Danilo şutunu çekti, Lung’da kaldı. 40’ta Antalyaspor’da Charles, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı 1-0 Kayserispor’un üstünlüğüyle son buldu.

Çaresiz kaldı

İkinci yarı bir kişi eksik rakibi karşısında Kayserispor, hücum üstünlüğünü devam ettirdi. Ancak Antalyaspor orta alanda Hakan Özmert hücum hattında Doukara ile Kayserispor’u zorladı. 69’da Sakıp’ın Nazım’a yaptığı sert girişte Hüseyin Göçek faul verdi ama sarı kartı es geçti. 74’te Deniz’in asisti sonrası Umut yakın mesafeden skoru 2-0’a taşıdı. Antalyaspor dar kadrosuyla mücadele etti. Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik patronu Bülent Korkmaz genç isimleri sahaya sürüp hamle yapsa da güçlü rakibi karşısında 10 kişiyle çaresiz kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ