MENÜ

Müthiş düello

Abone Ol Google News

Antalya’da ilginç, aynı zamanda futbol adına çok zevkli bir maç izledik. Evinde sezonun ilk maçına çıkan sorunlu Antalyaspor beklenenin üzerinde bir giriş yaptı. Erken gelen golle çoşan Akdeniz ekibi, 30’a kadar sahanın mutlak hakimiydi. Ancak bu dakikadan sonra orta alandaki düşüş pahalıya patladı Antalyaspor’a. Konyaspor’un duran silahları harekete geçince goller de geldi. Jahovic, Yatabare, Fofana ve Ömer Ali etkili ataklarla takımlarını ilk yarıda 2-1 öne geçirdi.

Haberin Devamı

Konyaspor için ilk yarıda en büyük sıkıntı yedikleri golün yine duran toptan olmasıydı. İkinci yarısı da müthişti maçın. Konyaspor golle başladı ve farkı 2’ye çıkardı, bu iş bitti derken Antalyaspor’un inanılmaz geri dönüşünü izledik. Bülent Korkmaz iki oyuncu birden değiştirip bir anlamda hamlesini yaptıve karşılığını da aldı. Diego ve Maicon ile gelen Antalyaspor golleri ve 3-3’lük beraberlik tribünleri coştu. 82’de Drole karşı karşıya kaçırdı, gol maçın ev sahibi adına kırılma anıydı.

Alkışlar Antalya’ya

Geçen hafta Kayseri’de 10 kişiyle direnen, pes etmeyen Antalya evinde bu geri dönüşü yapmayı başardı. Konyaspor için tecrübeli kadro olarak bu duruma düşmememesi gerekirdi. Antalyaspor kulüp olarak içinde bulunduğu sıkıntılı ortamda takdire değer bir mücadele gösterdi, kutlarım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ